Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$71,296.31
+2443.15
Ethereum
$3,577.56
+64.69
Litecoin
$94.86
+0.05
DigitalCash
$38.38
+1.12
Monero
$135.60
-2.73
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.65
+0.66
Dogecoin
$0.22
+0.03

Bithumb’ın Yüzde 38’i Singapurlu Gruba Satıldı

0 281

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsalarından Bithumb satıldı. Şirkete ait %38’lik hisse Singapur merkezli grup tarafından alındı.

Güney Kore’deki en büyük kripto para borsası olan Bithumb’ın satış değeri oldukça yüksek. 350 milyon dolar seviyesindeki satış, kripto para borsaları arasındaki en büyük hisse satışlarından biri. Singapur merkezli Blockchain konsorsiyumunu tarafından gerçekleştirildi.

Satış, Bithumb’ın %76’lik bölümüne sahip olan BTC Holdings Company tarafından BK Group’un teklifinin onaylanması yapıldı. BK Group bu sayede Bithumb’un en büyük hissedarı oldu. İmzaların atılma aşamasındaki değerleme 880 milyon dolar.

Bithumb’ın 40 milyon dolarlık kar etmesinin ardından gerçekleştirilen satış, dünya basınında yankı uyandırdı. Güney Kore merkezli kripto para borsasında günlük olarak yüzlerce milyon doları bulan işlemler yapılıyor.

Bithumb’da Değişiklik Yaşanacak mı?

Şirket içerisinde söz sahibi olan isimlere bir yenisi daha katılırken, Bithumb’da kısa vadeli değişim görünmüyor. Uzun vadeli dönem içerisinde ne gibi değişiklikler olacağı hakkında herhangi bir ipucu yok.

Gerçekleştirilen satışın ardından, Bithumb’ın karlılık seviyesinin yükselmesi beklentisi de mevcut. Yılın ilk yarısındaki kar seviyesi olan 40 milyon doların üzerine çıkılabilir.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri konumunda olması Bithumb’ı özel kılan farklar arasında.

Şirketin hissedarı olan şirketlerin hizmet alanlarıysa birbirlerinden ayrılan kategorilerde. Yakın dönemin en önemli satışlarından birisi olarak gösterilen Bithumb hisse satışları, uzun vadeli daha büyük etkiye sahip olabilir.

Bithumb Dünyanın Lider Kripto Borsası Olmada Yol Kat Edebilir

Bithumb, %38’lik hissesinin 350 milyon dolara satılmasıyla beraber pazar payını artırması beklentisi mevcut.

Güney Kore’nin lideri olan borsa, dünya çapında da liderlik ipini göğüsleyebilir. Kripto para borsaları arasındaki hem işlem hem de kullanıcı hacmi bakımından en iyilerden biri.

 

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.