Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,940.60
+783.38
Ethereum
$2,995.34
+22.11
Litecoin
$78.68
-0.71
DigitalCash
$28.23
+0.58
Monero
$114.32
-0.7
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.25
+0.02
Dogecoin
$0.15
0

Bithumb, Yeni Bir Borsayla Geliyor!

0 449

Bithumb, yaptığı açıklamayla küresel çapta etki yaratmasının hedeflendiği yeni bir kripto para borsası açacağını duyurdu.

Güney Koreli kripto para borsası, aynı zamanda dünyanın en çok tercih edilen borsalarından biri. Bithumb tarafından yapılan hamle, kripto para piyasasında baş sırayı alabilmede yeni bir soluk olacak.

Yeni küresel borsa, merkeziyetsiz teknolojiye sahip olmasıyla gündemde. Kullanıcılar için aktif olarak kullanılan borsalardan farklı olarak işlemleri gerçekleştirecek olan borsada, kullanıcılar için kripto paraların otomatik bir sürecin ardından al-sat yapmaya olanak tanıyacak teknolojiye sahip.

Merkezi olmaması nedeniyle güvenlik açıklarının daha az olabileceğine dair ortak görüşlerin bulunuyor olması fark yaratan en önemli etkenlerden biri. Hack saldırılarının mevcut kripto para borsalarından çok daha az seviyede görülebileceği yeni borsada, kullanıcı güvenliği ön planda.

Bithumb, ay sonuna kadar yeni kripto para borsasını duyuracak

Kripto para borsası, ekim ayı sonuna kadar kendine ait yeni kripto para borsası Bithumb DEX’i resmi olarak duyuracak.

Blockchain şirketi One Root Network ile küresel pazarda ortak çalışan Bithumb, yeni borsayı eksiksiz olarak açma hedefinde. Şirket içerisinden verilen bilgide Bithumb DEX’in yurt dışı iştiraki tarafından işletileceğine vurgu yapıldı.

Kripto paraları doğrudan saklamak yerine, kullanıcıların sahip oldukları kripto para cüzdanları arasında kripto para ticaretini gerçekleştirebilmelerine olanak sağlayacak. Kripto paraları kendisini tutan kripto para borsalarının hack yemesiyle oluşan kayıplar bu sayede engellenecek.

İşlemleri otomatik olarak gerçekleştirebilmeye olanak tanıyacak yeni kripto para borsası, merkezi sisteme sahip olan borsalardan daha yavaş işlem olanağına sahip olsa da çok daha güvenli seviyede varlık gösterecek.

Kripto para borsaları arasında merkeziyetsiz çözüm odağı

Kripto para borsaları, merkezi çalışma sistemini bir kenara bırakarak merkeziyetsiz çalışma prensibine sahip olan kripto para borsalarını oluşturma hedefinde.

Sektörde artış gösteren rekabet içerisinde, liderlik ipini şu an kimin göğüsleyeceğine dair net bilgi olmasa da Bithumb’ın attığı ilk adım kripto para dünyasında fark yaratacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.