Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,742.39
+166.19
Ethereum
$3,056.05
-7.71
Litecoin
$80.96
-0.38
DigitalCash
$29.76
+0.84
Monero
$119.58
+3.51
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.99
-0.02
Dogecoin
$0.15
0

Bithumb ve Qoo Arasında Önemli Anlaşma

0 551

Dünyanın önemli kripto para borsalarından biri konumunda bulunan Bithumb, Qoo ile anlaşmaya vardı.

Asya menşeli e-ticaret devi Qoo, kripto para ödeme hizmetleri için Güney Kore devi Bithumb ortaklığını gerçekleştirdi. Resmi açıklamayla duyurulan gelişme, iki taraf için de oldukça büyük bir adım.

Qoo, Asya’nın Amazonu niteleğine sahip. Çin, Hong Kong, Singapur ve Endonezya gibi ülkelerde bulunuyor. Aktif olarak hizmet verdiği ülkelerdeki hacim seviyesini yükselten hizmetlere sahip.

İlk olarak Ağustos ayı içerisinde yapılan anlaşmada Qoo, Bithumb Cache ile çalışmaya başlamıştı. 10 kurulum servisi için yapılan ortaklıkta gelişim kaydedildi. Karlı bir anlaşma olduğu belirtilen seçenekle, iki taraf da ortaklığın etkilerini pozitif anlamda görebilir.

Bithumb açıklama yaptı

Qoo ortaklığı, ülke sınırlarının dışında Bithumb Cache kullanımını sağlayacak olması en önemli ilk özellik. Müşterilerin uyumluluk sürecini kolaylıkla tamamlayabilmeleri adına Asya’nın Amazon’u önemli bir katalizör görevini üstlenecek.

E-ticaret platformu eBay, uluslararası değerini artırma amacıyla Qoo 10’u bünyesine katmıştı. 573 milyon dolarlık anlaşma sonucunda satış gerçekleşmişti. Bu anlamda Bithumb dolaylı yoldan eBay ile çalışma yapmış olacak.

Bithumb şu an için dünyadaki tüm kripto para borsaları arasında 24 saatlik işlem hacmiyle 76. sırada bulunuyor. 3 milyar doları aşan ticaret hacmiyle Güney Kore’de lider konumda.

Ortaklık neden önemli?

Bithumb açısından sınırların genişletilebilmesine yönelik olarak ortaklık büyük öneme sahip. Gerçek dünyada kullanımın sağlanabilmesine yönelik atılan adımla beraber kullanıcılar aradıklarını çok daha fazlasıyla bulabilir durumdalar.

Qoo açısından bakıldığındaysa, kullanıcı deneyimi Bithumb Cache ile çok daha iyi duruma getirilecek. Kripto para ortaklığında alınacak olan sonuçların etkileri merakla bekleniyor.

İlk ortaklığın pozitif sonuçlandığı gibi yeni duyurunun da pozitif olması beklentileri mevcut.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.