Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,752.72
+384.85
Ethereum
$3,232.81
+40.04
Litecoin
$84.93
-0.85
DigitalCash
$31.47
+0.04
Monero
$122.44
-1.19
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.19
-0.13
Dogecoin
$0.16
0

Bitfinex’in IEO Üzerinden Token Başlattığı İddia Edildi

0 417

Kripto para borsası Bitfinex’in 1 milyar dolar hedefi ile bir IEO ve kripto para planladığı iddia edildi.

Borsanın IEO ve kripto para planı, Bitfinex hissedarı Zhao Dong tarafından Çin sosyal medya platformu Weibo’ya gönderilen mesajda sonucu ortaya çıktı.

Aynı zamanda, tezgah üstü işlem masası üzerinden bir Bitcoin (BTC) işleten Dong, borsadaki token planlarının halen gelişmekte olduğunu belirtti. Bu nedenle, kullanıcıların yerel Bitfinex tokeni oylama hissesi olarak kullanmalarına izin veren şemalara karşı uyardı.

Zhao, “Bitfinex’in bir para birimi planı var; ancak ayrıntılar belirsiz. Şu anda, bir oylama için Bitfinex adını kullanma girişimi, kota olduğunu söylemek yalan olabilir!” dedi.

Kripto yatırım holdingi Primitive Ventures şirketinin kurucu ortağı Dovey Wan, bir tweetle, Bitfinex’in kendi tokenlerinin ihracını planladığını iddiasını gündeme getirdi. Ayrıca ilgili stabilcoin Tether’ı (USDT) 1 milyar dolar artıracak bir ilk borsa teklifinin (IEO) piyasaya sürüleceğini açıkça belirtti.

Daha önce bildirildiği gibi, sözde dublajlı ilk borsa teklifleri, merkezi bir kripto değişiminin bir sigortacı formu olarak işlev gören alternatif bir token teklif modeli olarak ortaya çıktı. Borsa genel olarak satış gerçekleştirmekte ve görünüşte hem projelerin hem de potansiyel yatırımcılardan sorumlu.

Bitfinex’in Planı, Savcılığın Soruşturmasının Ardından Anlamlı Bulundu

Ana kripto değişimi Binance, IEO alanında erken bir hamle yaptı. Token satış platformu Launchpad ile ocak ayında, Tron tabanlı Bittorrent Tokeni (BTT) için bir token satışına ev sahipliği yaptı.

Bitfinex’in tescilli borsa tokeni planları, Bitfinex ve Tether’i uzun süren bir topluluk tartışmasını tetikledi. Bunun üzerinde Dovey Wan, aynı konuya ilişkin bir tweet daha paylaştı. Dovet Wan, bunun sürdürülebilir olabileceğini düşünmediğini belirtti. Ona göre Tether rezervine geri kazanılan kâr ve yeni fonu dağıtmadıkları sürece Tether’i tam olarak desteklemeyecek.

New York Başsavcılığı ofisi, Bitfinex’in kaybettiği 850 milyon dolarlık kaybı, Tether’den aktarılan fonlarla telafi etmekle suçlamıştı. Bitfinex bu iddiaları doğrularsa, savcılığın suçlamasının ardından gündeme gelen plan oldukça dikkate değer. Bitfinex iddiaların kötü niyetle yazıldığını ve gerçeği yansıtmadığını belirterek, suçlamaları reddetmişti.

Dong ve bir diğer Bitfinex hissedarı Tian Jia, devam eden tartışmalara rağmen takas konusundaki destekleri konusunda gönülsüz olduklarını belirtti.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.