Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,831.64
+2224.62
Ethereum
$3,570.40
+82.04
Litecoin
$93.91
+0.13
DigitalCash
$38.40
+0.73
Monero
$135.36
-3.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.47
+0.96
Dogecoin
$0.22
+0.04

Bitfinex, LEO Tokenini 1 Milyar Dolara Çıkarmayı Hedefliyor

0 471

Kripto para döviz borsası Bitfinex’in hissedarı olan Zhao Dong, LEO ile ilgili bir doküman paylaştı. Buna göre borsanın yaklaşan ilk döviz borsasını (IEO) 1 milyar dolara kadar detaylandıran yeni bir tanıtım dokümanı yayınladı.

Bilgi, Dong’un bir tweet’inde paylaşıldı. iFinex’in (Bitfinex ve Tether’in (USDT) şirketi) yayınladığı belge, “LEO” adı verilen tokenlerin değerinin 1 milyar USDT’ye kadar çıktığını belirtiyor. Pazarlama belgesinde açıklanan ve beyaz bir kağıt olmadığını belirten token, şirketin ekosisteminin merkezinde kullanılan yardımcı token olarak tasarlandı.

Pazarlama belgesi, LEO token sahiplerinin Bitfinex ve şirketin merkezsiz değişimi EOSfinex’te kripto alım satım ücretlerine indirgenmiş şifrelemenin keyfine varacaklarını vaat ediyor. Ayrıca, tokenin, borç verme indirimi, çekilme ve depozito indirimi, türev ücret indirimi gibi indirimler de vereceği bildiriliyor.

Token Satışı, 850 Milyon Doları Karşılamak İçin Yapılıyor

Belge, gelecek iFinex işlem platformlarında, ürün ve hizmetlerinde de benzer avantajların kullanıcılar tarafından algılanacağını vaat ediyor. Materyal ayrıca, LEO satışlarının diğer yargı bölgelerinin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada vatandaşları için de mümkün olmayacağını belirtiyor.

Token satışı, bir ödeme işleme firmasının kontrolü altında birden fazla hesapta dondurulmuş borsa fonlarının 850 milyon dolarını karşılamak için yapılıyor. Yayın, yeni token beyaz kağıdından bir alıntıyı gösteriyor.

Daha geçen hafta, New York Başsavcısı’nın ofisi Bitfinex’i, bağlı kuruluş Tether’in 850 milyon dolarını karşılamak için fon kullanmakla suçladı. Bir IEO aracılığıyla para toplamak isteyen Bitfinex hakkındaki söylentiler ilk olarak nisan ayının sonunda başladı. Zhao bu hafta başlarında söylentileri az ayrıntıyla doğruladı. Yine geçtiğimiz hafta, Tether’ın avukatları, firmanın artan USDT’nin artan arzın dörtte birini geri almak için yeterli olduğunu açıkladı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.