Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,241.46
-2096.38
Ethereum
$2,980.46
-111.82
Litecoin
$79.36
+0.7
DigitalCash
$27.67
-0.4
Monero
$113.77
-11.13
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.31
-0.9
Dogecoin
$0.14
-0.01

Bitfinex, Geçici Olarak Devre Dışı Kaldı

0 387

Hong Kong merkezli kripto para birimi değişimi Bitfinex, kripto pazarlarında büyük kazanımlar görüldüğü için tüm kullanıcılar için geçici olarak devre dışı kaldığını bildirdi.

Bitfinex, ilk olarak platformun sadece “bazı kullanıcılar için” kullanılamayacağını açıkladı. Kesintinin nedeni hakkında net bir bilgi verilmedi; duydukları rahatsızlığı dile getirerek, özür diledi. Bu açıklamadan yaklaşık yarım saat sonra, yanlış bilgilendirme yapıldığını belirterek, tüm kullanıcıları için çevrimdışı kaldıklarını açıkladı.

İkinci açıklamada, “Önceki tweetimiz için özür dileriz. Kullanıcıların sorunumuzdan haberdar olmasını sağlamak için aceleyle ifade seçimi konusunda yetersiz kaldık. Bitfinex’in tüm kullanıcılar için çevrimdışı olduğunu onaylayabiliriz. Lütfen fonların güvenli olduğundan emin olun. Burada daha ileri güncellemeler ile iletişim kuracağız.” İfadelerine yer verildi.

Hong Konglu kripto para değişimi, 2 saatten fazla kullanıcılara erişilemez durumda kaldıktan sonra tam olarak bütün işlevleri ile çalıştığını bildirdi.

Borsa en son tweette, firmanın geçici kapatmanın arkasındaki neden olarak “bağlantı” sorununu göstererek, şunları belirtti: “Bu kesintiye neden olan konu, bağlantıya bağlandı. Güvenliğiniz bizim önceliğimizdir ve bu süre zarfında tüm fonların güvende olduğunu doğrulayabiliriz.”

Güvenlik Derecesinde Beşinci Sırada

ICORating‘teki bağımsız analistlerden gelen son Exchange Güvenlik Raporu, dünyanın en büyük kripto ticaret platformlarının yüzde 16’sına A notu verdi; ancak hiçbiri A+ alamadı. 135 kripto borsasını inceleyen çalışmaya göre, Bitfinex dünya çapında en güvenli borsalarda A derecesine sahip borsalar arasında 5. sırada yer aldı. Ünlü borsa, günlük işlem hacmine göre dünyanın 18. en büyük kripto değişimi.

Yakın bir zamanda Kanada’daki kripto değişimi QuadrigaCX CEO’sunun ani ölümünün ardından tartışmalara karışmış durumda. Borsaya göre, firma soğuk cüzdanlarda saklandığı iddia edilen kullanıcı fonlarına erişimi kaybetti; çünkü CEO onlara erişime sahip olan tek kişiydi.

Yayın zamanında ilk 100 jetonun neredeyse tamamı, büyük bir büyüme görüyor. İlk 10 jeton da bu oran yüzde 20’ye kadar yükseldi.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.