Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,985.67
-488.55
Ethereum
$3,067.73
-13.73
Litecoin
$82.76
+1.67
DigitalCash
$30.03
+0.2
Monero
$117.80
-0.46
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.54
+0.49
Dogecoin
$0.15
0

Tom Lee: Şu Andaki Bitcoin Endeksi Ayı Piyasasında Hiç Görülmedi

0 358

Fundstrat Küresel Danışmanlar kurucusu Tom Lee, şu anda Bitcoin (BTC) duyarlılık göstergesi Bitcoin Misery Index (BMI) tarafından rapor edilen değerin hiçbir zaman bir ayı piyasasında görülmediğine dikkat çekti.

Tom Lee, Cointelegraph ile yaptığı röportajda, 2018 yılına kadar BMI‘nin 50’nin üzerinde olmadığına ve son zamanlarda 89 değerine dokunduğuna dikkat çekti. Lee’ye göre, 67’nin üzerindeki değerler hiçbir zaman bir ayı piyasasında gerçekleşmedi.

“Muhtemelen Boğa Piyasası Başlıyor”

Lee, şu vurguyu yaptı: “Muhtemelen boğa piyasası başlıyor.”

Yine de, göstergenin bu kadar yüksek bir değere sahip olduğunu belirterek, “altıda altı kez pazarda bir düşüş yaşandığını” açıkladı. Lee, bu düşüşün ortalama olarak %25’e kadar düştüğünü ve kısa vadede pazarın bir rüzgar görebildiğini belirtti. Ayrıca, bunun yatırımcıların sermayelerini altcoinlere taşıyabileceği anlamına gelebileceğini de ifade etti.

Lee ayrıca, Bitcoin’in yakın zamanda 200 günlük hareketli ortalamayı kırdığına ve Bitcoin’in iyileşmesinin beklenenden daha hızlı gerçekleştiğine inandığına dikkat çekti. Bu, mart ayının ortasında, Lee’nin “izlenmesi gereken anahtar sayının 200 günlük hareketli ortalama” olduğunu düşündüğünü söylediği şekildeydi.,

Bitcoin Yeni Seviyelere Ulaşabilir

Lee, bu kopuşun bu zamanda, iyileşmenin geçmişte olduğundan daha farklı olmayacağı anlamana gelebileceğini söyledi. Lee’ye göre, bu, Bitcoin’in kolayca yeni seviyelere çıkabileceği anlamına da gelebilir. Yine de, bu yıl madeni para için yeni seviyelere ulaşılıp ulaşılmayacağı sorulduğunda, Lee, ulaşılacağına inanırken, ne zaman olacağını bilmediğini kaydetti.

Lee’ye göre, kripto pazarında son trend eğilimi için çeşitli nedenler var. Örneğin, eski ve zengin Bitcoin cüzdanlarının BTC eklemeye ve kripto değişim hacimleriyle birlikte işlem faaliyetlerinin artmaya başladığını belirtti.

Ocak ayında, birçoğu uykuda olan aktif Bitcoin cüzdanlarının sayısı yükselişe geçti. Bu haftanın başlarında, dijital varlıklar fonu Adamant Capital, kripto para birimi ayı piyasasının düşmekte ve son aşamasında olduğunu iddia eden bir rapor yayınladı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.