Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,303.08
-491.96
Ethereum
$3,556.51
-17.31
Litecoin
$102.56
+7.3
DigitalCash
$40.13
+1.69
Monero
$135.03
-2.11
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$34.78
+2.55
Dogecoin
$0.21
-0

Ric Edelman: Sonunda Bir Bitcoin ETF Göreceğiz

0 332

Edelman Financial Engines’in danışman firmasının kurucusu Ric Edelman, Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonunun (ETF) nihayet piyasaya sürüleceğini söyledi. Edelman, Bitcoin ETF konusunda “neredeyse kesin” olduğunu belirterek, tek sorunun “ne zaman” olduğunu belirtti.

Ric Edelman, “Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), endüstrinin üstesinden gelmek zorunda olduğu konusunda endişeleri var ama yapacaklarına eminim. Sonunda bir Bitcoin ETF göreceğiz. Bu aşamada, sıradan yatırımcıların katılmasını önererek daha rahat olacağım.” dedi.

Genel olarak ETF’ler fonun paylarında orantılı olarak temsil edilen bir varlık sepetini izleyen menkul kıymetlerdir. Bitcoin ETF’ler, kripto para birimi ve “evlat edinme için bir kutsal kâse” tarafından görülür.

Edelman, “Sadakat gözaltı konusunda önemli bir açıklama yaptı. Velayet tarafında Kingdom Trust ve bir dizi çok ciddi oyuncu var. VanEck veya Bitwise’ın çok kısa bir sırada SEC’in velayet endişesini karşılayacağına eminim.” diye konuştu.

SEC daha önce güvenli bir gözaltı zincirinin olmayışı ve denizaşırı ticaret platformlarında yönetişim eksikliği konusundaki endişelerini dile getirmişti. Edelman ayrıca, Bitcoin’i, “SEC’nin ulaşamayacağı yerin ötesinde küresel olarak işlem gören varlıklar” olduğunu söylediği petrol ve altın ile aynı kategoriye koyduğunu belirtti.

Edelman, 205 Milyar Dolarlık Varlığı Yönetiyor

2018 yılında kurulan Edelman Financial Engines, danışmanlık şirketleri Edelman Financial Services, LLC ve Financial Engines Advisors birleşmesiyle kuruldu. Edelman Financial Engines, yönetilen varlıklarda 205 milyar $’a sahip olduğu bildiriliyor.

Aynı röportajda, ETFTrends.com’un genel yayın yönetmeni Tom Lydon, Bitcoin ETF’de çok büyük bir ilgi gördüğünü belirterek, “Danışmanlarla her zaman görüşüyoruz. Yüzde 74’ü, müşterilerle Bitcoin’e olan ilgileri hakkında konuştuklarını söylüyor. Bu yüzden bu paranın başka bir yere gideceği için bu olduğunda adım atmaları gerekiyor.” dedi.

Edelman da, “Teknolojik olarak düzenleme açısından yarın olabilirdi. Belirli bir motivasyon yok; çünkü ‘fon endüstrisindeki’ güçler pazar paylarından vazgeçmeye teşvik edilmiyor.” ifadelerini kullandı.

Ocak ayında, Chicago Board Options Exchange’in yanı sıra yatırım şirketi VanEck ve finansal hizmetler şirketi SolidX, SEC’le daha önce geri çektiği Bitcoin ETF’yi listelemek üzere bir kural değişikliği için yeniden başvurdu. Bir CBOE sözcüsü, isteğini geri çekme kararının ABD hükümetinin kapatılmasının sonucu olduğunu söyledi.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.