Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$65,310.25
+3071.55
Ethereum
$3,110.67
+85.3
Litecoin
$81.37
+0.76
DigitalCash
$29.61
+1.5
Monero
$114.55
+0.41
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.17
+0.49
Dogecoin
$0.15
+0.01

Bitcoin’deki Yükseliş Altcoinleri Pozitif Etkiledi

0 574

Bitcoin, son haftalarda yaşadığı düşüşleri bir süredir toparlama ivmesine girmiş durumda. Fiyat seviyesinin 3600 dolara yükselmesi altcoinleri etkiledi.

Piyasanın genel durumuna doğrudan etki eden kripto parada yaşanan düşüşler, önemli silinmelere yol açmıştı. Genel olarak yaşanan yükselişin başlangıcını oluşturması şu an için pozitif ilerliyor.

Hem kullanım oranları hem de işlem hacmiyle Bitcoin, diğer altcoinler için ilham verici konumda. Yükseliş ivmesini sürdürüyor olması pozitif etkilerini katlayabilir.Önde gelen altcoinlerde özellikle yatırımcılara zorlu dönemler yaşatmıştı.

Değişim rüzgarını yakından hissettirmeyi başaran kripto parada yaşanan yükseliş birsüre devam edebilir. 3700 seviyesine kadar ivmesini koruyarak ilerleyen Bitcoin, bu anlamda heyecanlandırmaya başladı.

Bitcoin yükselişi yüksek hacimli altcoinler için önemli

Düşük hacme sahip olan altcoinlerde yükseliş bir noktaya kadar bağımsız ilerliyor. Ancakyüksek hacimde aynı durum söz konusu değil.

Piyasanın önde gelen altcoinleri Bitcoin endeksli olarak ilerleyişlerini sürdüren görünümdeler. Yüksek basamaklardaki yeşil görünüm, genel duruma da doğrudanetki ediyor.

Gelecek dönem için umut vaat edici yükselişlerin devam etmesi, kripto para piyasasını yeniden canlandırabilir. Düşüşlerin kritik seviyede yaşanmasının ardından toparlanma ivmesi bir türlü görülememişti.

Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi?

Yaşanan kayıpların son derece yüksek seviyeye ulaşmasının ardından son haftalarda BTC toparlanma aşamasında. Bu sürecin ne kadar devam edeceğini merak eden yatırımcı sayısı tekrar artış göstermiş gözüküyor.

Yaşanan kritik dönemin geride bırakıldığının göstergesi olarak tanımlanan fiyatlar başarılı sonuçlar, yatırımcıları tekrar çekebilir. İlgi artışının yaşanması durumunda uzman görüşleri doğru çıkacak.

2019 yılında hareketlenmesi beklenen çok sayıda kripto para hala için başlangıç adımı oluşabilir. Ancak yaşanan yükselişin ne kadar hızlı olacağı bir bilinmez durumda. Bitcoin şu an 18.200 TL seviyesinden el değiştiriyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.