Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$65,310.25
+3071.55
Ethereum
$3,110.67
+85.3
Litecoin
$81.37
+0.76
DigitalCash
$29.61
+1.5
Monero
$114.55
+0.41
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.17
+0.49
Dogecoin
$0.15
+0.01

Avnet, Bitcoin ve Bitcoin Cash’te Ödeme Kabul Edecek

0 462

Fortune 500 arasında yer alan teknoloji firması Avnet, yazılım çözümleri için Bitcoin ve Bitcoin Cash’te kripto ödemeleri kabul ediyor. Şirket, teknoloji endüstrisindeki profesyonellere hizmet veriyor.

Avnet, yeni ödeme seçeneğini kolaylaştırmak için kripto para birimi ödemelerinde her yıl 1 milyar doların üzerinde işlem yapan endüstri lideri BitPay ile birlikte çalışıyor.

Duyuruya göre; “Bugünün geliştiricileri, ürünlerini piyasaya sürdükleri için esneklik arıyorlar. Bu duyuru müşterilerimize finansal işlemlerini tamamlamaları için daha uygun yollar sunuyor.”

Açıklamada, “Bir müşteri Bitcoin (BTC) veya Bitcoin Cash (BCH) ile alışveriş yapmayı seçtiğinde, Avnet, fonları doğrulamak, siparişi işleme koymak ve işlemi tamamlamak için BitPay ile birlikte çalışacak. Avnet ve BitPay, ayrıca, ABD dışındaki kripto para birimi taleplerini ülke bazında yönetme ve işleme yeteneğine de sahip olacak.” denildi.

Teknoloji firması, cumartesi günü 290 bin zincir işlemden geçen Bitcoin’in yükselişine odaklandı. Avnet, mevcut manzarayı değiştirmeye hazırlandığını ve “kendini ve müşterilerini buna hazır hale getirdiğini” söylüyor.

Avnet, kripto ödemesinin avantajlarını şöyle açıklıyor;

  • 15 dakikalık bir pencerede gerçek zamanlı dönüşüm oranları hesaplama,
  • Geleneksel aracılara kıyasla “benzersiz” %1’lik sabit bir ücret,
  • Çevrimiçi platformların kullanım kolaylığı.

Dünyanın Her Yerinden Müşteri Çekecek

Avnet şu anda, güvenli kripto para birimi depolaması için yeni bir donanım cüzdanı geliştirmek için Bitcoin.com ile birlikte çalışıyor. Ayrıca, Bitcoin’i kabul ettikten sonraki ilk ay içinde birkaç milyon dolarlık kripto para birimi işlemlerini gerçekleştirdiğini söylüyor.

BitPay’in baş ticari sorumlusu Sonny Singh, “Sadece Bitcoin ile ödeme yapmak, kredi kartlarına ve banka havalelerine göre daha kolay ve hızlı değil. Daha ucuz ve kabulü de artıyor. Avnet’in, dünyanın her yerinden Bitcoin ile ödeme yapmak isteyen birçok yeni blok zinciri müşterisini çekeceğini tahmin ediyorum.”

Avnet, 2016’da, dünyanın en hızlı büyüyen geliştirici topluluğu olduğunu iddia eden San Francisco merkezli Hackster.io’yu satın aldı ve donanım geliştirdi. 10 bin dolar değerinde IOTA yarışmasını kazanan Hackster, yaklaşık yarım milyon yenilikçi ve yüzlerce teknoloji ortağına global erişim sağlıyor.

Şirket; Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya’daki 125 lokasyonda 15 binden fazla çalışanı ile 140’tan fazla ülkede 2,1 milyon müşteriye hizmet veren bin 400’den fazla teknoloji tedarikçisiyle çalışıyor. Otomotiv, iletişim, sağlık, endüstriyel, askeri ve havacılık, güvenlik, giyilebilir ürünler ve diğer pazarlar için entegre çözümleri ile Bitcoin’e geniş bir sektörde yoğun ilgi sağlayacak.

Avnet, 2018 yılında 19.04 milyar dolar gelir elde ederek, 2018 Fortune 500’de 128. sırada yer aldı. Intel’in 1973’te ilk distribütörü olan şirket, en büyük yarı iletken, röle ve potansiyometre tedarikçilerinden biri. Tedarikçileri arasında Dell, Asus, Seagate, Fujitsu, Toshiba ve Micron da var.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.