Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,760.78
+118.55
Ethereum
$3,051.65
+9.53
Litecoin
$81.16
+3.56
DigitalCash
$28.59
+1.14
Monero
$116.75
-5.59
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.97
+0.24
Dogecoin
$0.15
-0

Bitcoin Düşüş Yaşıyor!

0 323

Kripto paralar genelinde yaşanan düşüş Bitcoin ile birlikte başladı. Dünyanın en değerli kripto parası olan Bitcoin düşüş yaşıyor.

Hızlanan düşüşle birlikte death cross etkilerini artırdı. İlk olarak 6500 USD seviyesinden 13 Kasım’da gerilemeye başlayan BTC, 5600 Doları gördü. Şu an için 5555 Dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

TL değeri olarak hesaplandığında piyasa fiyatı şu an 30.000 TL bandına gerilemiş durumda. Ani ivmeli düşüşlerle birlikte en son bu rakamlar Ağustos ayı içerisinde görülmüştü.

Kasım ayı için çok sayıda yatırımcı Bitcoin hakkında umutluydu. Pozitif yönlü yükseliş beklenirken ani sert düşüşler piyasaya önemli derecede etki etti. Düşüş hareketliliğini gören yatırımcılar çıkış işlemlerini gerçekleştiriyorlar.

Bitcoin düşüş devam edecek mi tekrar çıkacak mı?

Bitcoin için yaşanan hareketlilikte BCH’nin de etkisi büyük. Hard fork’a hazırlık aşamasında büyük değer kaybı yaşaması önemli noktalardan biri.

Öte yandan Craig Wright tarafından yapılan BTC tehdidi de piyasada önemli söylentilere sebep oldu. Bitcoin’in fiyatını düşürmekle alakalı söylemde bulunması üzerine özellikle yeni yatırımcılar korkmuş durumda.

Ani satışlar sebebiyle değer kaybı yaşayan BTC, için belirleyici etken death cross’un geçilip geçilemeyeceği olacak. Uzmanlar tarafından kötü sinyaller veriliyor olsa da Kasım ayını takip eden Aralık ayında beklentilere ulaşılabilmesi mümkün.

Bitcoin fiyat hareketlilikleri durulacak mı?

Yaşanan satışların yavaşlayacağı süre içerisinde BTC fiyatlarının durulması bekleniyor. Şu an için olumlu göstergelerden uzakta seyreden kripto para için süre gerekebilir.

Aynı zamanda Bitcoin’den çıkışların devam etmesi durumunda değeri 4 yıl öncesiyle aynı seviyeye gerileyebilir.

3000 USD değerini görüp görmeyeceği büyük merak konusu olsa da, olduğu değerinin üzerine yol kat edebilir. Kasım ayı içerisindeki 1 haftalık süre BTC için belirleyici unsur olacak.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.