Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,535.89
-323.07
Ethereum
$3,151.14
-20.52
Litecoin
$83.96
-1.71
DigitalCash
$30.75
-0.17
Monero
$120.22
-0.25
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.43
-0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Binance USDC için Yeni İşlem Çiftlerini Açıkladı

0 454

İşlem hacmi dünyanın en yüksek seviyesinde olan Binance, platformda yeni işlem çiftlerine yer veriyor.

Circle tarafından desteklenen USD Coin için getirilen yeni işlem çiftleri resmi olarak duyuruldu. USDC kısaltmasına sahip olan coin için yapılan eklemelerle, yatırımcılar işlem opsiyonlarında avantajlı olacaklar.

Yeni işlem çiftleri neler?

Binance tarafından geliştirilen işlem çiftlerinin her biri özel olarak planlanmış durumda. Farklı kripto paralara yönelik olarak uygulanabilir durumda olan değişimlerle beklentiler karşılanacak.

Yeni çift listesi:

  • BNB/USDC
  • BTC/USDC
  • ETH/USDC
  • XRP/USDC
  • EOS/USDC
  • XLM/USDC

Sektörün en büyük borsalarından birinde yaşanan işlem çifti yenilikleri USDC için işlem hacmini artırıyor. Binance sabit coinler için bu sene içerisinde önemli değişimlere imza atmış durumda.

Tether ile başlayan sürece yeni coinlerin eklenmesiyle beraber marketlerde yaşanan değişimler belirleyici oldu. Temel olarak belirlenen sabit coinlerde daha fazla işlem fırsatı yaratılıyor.

Borsanın açıklamasına göre işlem çifti olarak tanımlanan USDC/BNB ve USDC/BTC listeden çıkarılacak. Bu işlem çiftlerinin yerine yeni koyulacak çiftlerle beraber işlemler gerçekleştirilecek.

Söz konusu değişimlerle beraber borsada yapılacak önemli seviyede belirleyici unsurlar olarak tanımlanıyorlar.

Binance sabit coin yatırımcılarını memnun ediyor

Sabit coin üzerine yaptığı hamlelerle beraber adından söz ettirmeyi başaran Binance, işlem hacmiyle zirvede bulunuyor.

Her işlem opsiyonunda farkını göstermeyi hedefleyen kripto para platformu, getirdiği yeni çiftlerle ön planda. Giderek yükseliş gösteren piyasa değeriyle beraber tırmanan değeriyle üst seviyeye çıkıyor.

Sabit coin yatırımcıları için gelecek dönemde daha fazla Binance sesleri duyulmaya başladı. Yatırımcılar için portföy oluşturmada başarılı sonuçları beraberinde getiren borsa, gelecek dönem için en iyi şartları belirliyor.

Yatırımcılar için sunulan opsiyonlar, sabit coin olarak işlem çiftine sahip olan coinler için hacim açısından öneme sahip.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.