Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.29
+1208.82
Ethereum
$3,562.37
+67.8
Litecoin
$94.50
-0.6
DigitalCash
$38.50
+0.79
Monero
$136.55
-0.77
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.36
+0.48
Dogecoin
$0.22
+0.02

Binance Sistem Yükseltme Tamamlandı: Topluluğa 50 Bin BNB Hediye

0 352

Binance sistem yükseltme işlemleri tamamlandı. Tüm işlem faaliyetleri saat 13:00’e kadar (UTC) sürdürülecek.

Yüzden fazla kripto para birimi ticareti için bir platform sağlayan global bir kripto para birimi borsası olan Binance sistem yükseltme konusunda bir duyuru yayınladı. Borsa, 2018’in başından beri ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para birimi borsası olarak kabul ediliyor.

Dev borsanın duyurusunda şu ifadelere yer verildi; “Şu andan itibaren alım satımın başlamasına kadar, kullanıcılar açık siparişleri iptal edebilecek. Mevduatları işleme koyabilecek ve hesapla ilgili diğer işlevleri kullanabilecekler. Para çekme fonksiyonunun alım satım işlemlerinin başlamasından kısa bir süre sonra kullanılabileceğini lütfen unutmayın.”

Binance, hesap güvenliğini artırmak için şifrelerin düzenli aralıklarla değiştirilmesi konusunda uyardı. Ayrıca, “2FA’nızı sıfırlamayı ve kimlik avı koruması kodunuzu güncellemenizi öneririz.” denildi.

Binance güvenlik uyarıları için tıklayın!

50 Bin BNB Hediye

Binance, topluluğunun desteğine şükranlarını ifade etmek için VIP seviyelerini yükselterek 50.000 BNB hediye edecek. Bununla ilgili, “50 bin BNB ödül havuzunu paylaşmak için 1 BTC üzerinden işlem yapın. Promosyon süresi: 15 Mayıs 1:00 (PM) – 18 Mayıs 0:00 (UTC). Promosyon süresinde Binance üzerindeki tüm işlem çiftlerinde geçerli 1 BTC veya üzeri işlem hacmi olan (alış ve satış) tüm kullanıcılar 50.000 BNB havuza bölünecektir.” bilgileri paylaşıldı.

7 Günlük VIP Seviye

Binance sistem yükseltme çerçevesinde ayrıca 7 gün boyunca kullanıcılar VIP seviyesine yükseltilecek. Bu promosyonun süresi de “15 Mayıs 1:00 (PM) – 22 Mayıs 0:00 (UTC)” olarak açıklandı.

Mevcut tüm VIP kullanıcıları, standart nitelikli işlem hacmi ve BNB varlık tutma hesaplamasından elde edilen mevcut VIP seviyelerinde bir VIP seviyesinden yararlanabilecek. Örneğin, bir “VIP 3” kullanıcısı tanıtım döneminde VIP 4’e yükseltilecek. Hak kazananlar “Binance VIP Level Standard” adresinden görülebilir.

Şartlar

Ödüllerle ilgili şartlar da şöyle sıralandı;

  • Binance, kendi takdirine bağlı olarak Faaliyet veya Faaliyet Kurallarını iptal etme veya değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Geçerli işlem hacmi, erozyon işlemleri hariç, toplam alım satım anlamına gelir.
  • Binance, erozyon işlemleri olduğu düşünülen alım satımları diskalifiye etme veya piyasa manipülasyonunun niteliklerini gösterme hakkını saklı tutar.
  • Ödüller, yarışma sona erdikten sonra 2 hafta içinde verilecek.
  • Alt hesaplar bu etkinliğe katılamayacak.

Binance, son olarak şu uyarıyı yaptı; “Kripto paraya yatırım, yüksek piyasa riskine tabidir. Ticaret rekabeti neticesinde doğrudan, dolaylı ya da sonuçta ortaya çıkan kayıplardan Binance sorumlu değildir. Lütfen yatırımlarınızı dikkatli yapın!”

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.