Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,540.48
+319.3
Ethereum
$3,572.43
-12.72
Litecoin
$94.64
-3.05
DigitalCash
$38.35
+0.13
Monero
$136.75
-1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.23
+0.45
Dogecoin
$0.22
+0.03

Binance Dolandırıcılığa Karşı Önlemlerini Arttırıyor!

0 313

Popüler kripto para borsalarından olan Binance, dolandırıcılığa yönelik önlemlerini arttırıyor.

Kripto para araştırma şirketi Chainalysis ile yapılan anlaşmayla birlikte ortaklığa adım atıldı. İki şirket arasında yapılacak olan etkileşimlerle beraber Binance, daha güvenli olacak.

Resmi olarak yapılan açıklamayla beraber duyurulan ortaklık kullanıcıları memnun etti.

Dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda bulunan Binance, uluslararası yeni piyasalara girme hedefinde. Giriş yapacağı yeni bölgelerde gerekli olan prosedürlere uyma zorunluluğuna sahip.

Chainalysis şirketi, Binance’tan yapılacak her işlemin kaynağını takip edebilmek için gerçek zamanlı izleme yolu kullanılacağını belirtiyor. Nisan ayında tamamlanacak olan sistemle beraber dolandırıcılığın önüne geçilecek.

Binance cephesinden Wei Zhou açıklama yaptı

Binance’ın CFO’su konumunda bulunan Wei Zhou tarafından yapılan açıklamada hizmet sunulan ülkelerin gerekliliklerine önem verdikleri belirtildi. Blockchain için dolandırıcılığa karşı gerekli altyapının sağlanacağına dair de önemli noktaları vurguladı.

Binance vizyonunun, küresel olarak paranın özgürlüğünü artırmaya yönelik olduğunu söyleyen Zhou, yeni ortaklığın başarılı olacağını da söyledi.

Dolandırıcılığa karşı önlemler güvenilirliği arttırabilir

En çok kullanılan kripto para borsası tarafından atılan adım, yol gösterici olabilir. Çok sayıda borsanın güvenlik açısından önlem almak için kolları sıvamış olması bunun en önemli göstergelerinden biri.

Dolandırıcılar için kripto paraların merkeziyetsiz olması en önemli açık kapı. Binance ve Chainalysis ortaklığı, takip sistemini sağlayacak olduğundan dolayı dolandırıcılara geçit vermeyecek.

Kısa süre içerisinde şüpheli olan hareketlerin tespit edilebilmesi bu sayede mümkün olacak. Kripto para borsalarının güvenilirliğini artırma noktasında dolandırıcı önlemi adımını atan borsa, etkili çözüm oluşturabilir.

Dünyanın pek çok farklı bölgesinden kripto para yatırımcılarına sahip olan dijital borsa, genişleme planlarını uygulamaya koyacak.

Ortaklığın sonucunda yapılacak geliştirmenin ardından fark yaratan bir çalışma konsepti elde edilecek.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.