Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,820.05
+1407.73
Ethereum
$3,570.70
+75.38
Litecoin
$94.17
+0.1
DigitalCash
$38.24
+0.71
Monero
$135.15
-2.15
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.59
+0.72
Dogecoin
$0.22
+0.02

Binance, ABD’li Kullanıcılara Hizmetlerini Kısıtlıyor

0 482

Büyük kripto borsası Binance, özellikle Amerika Birleşik Devletleri merkezli bireysel ve yatırımcı hizmetlerinin kısıtlanmasını içeren kullanım koşullarını güncellediğini duyurdu. Bu kısıtlama, şirketin ABD pazarı için ayrı ve tamamen düzenlenmiş bir fiat-to-crypto platformu başlattığını gösteriyor.

Duyuruda yeni terimlerin yürürlüğe girmesi için bir zaman çizelgesi sunuluyor ve şu bilgiler veriliyor;

“90 gün sonra, 12 Eylül 2019 tarihinde Binance Kullanım Koşulları yürürlüğe girdiğinde koşullara uygun olmayan kullanıcılar, cüzdanlarına ve fonlarına erişmeye devam edecek. Ancak artık Binance.com’da işlem yapamayacaklar veya para yatıramayacaklar.”

Yeni Koşullara Uygunluk Kanıtı Aranacak

ABD kullanıcılarının görünüşte yeni kısıtlamaları aşması için sanal bir özel ağın kullanılması yeterli olabiliyor. Ancak doğrulanmayan kullanıcılar için para çekme işlemleri 24 saat boyunca 2 Bitcoin’de (BTC) kapalı kalıyor. Bu eşiğin üzerindeki meblağlar için kullanıcıların platformun yeni kullanım koşullarına uygun olduklarına dair kanıt sağlaması gerekiyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), dün paylaşılan bir tweette, borsada gelişen yeni küresel yapıdan bahsetti: “Uzun vadeli kazançlar için kısa süreli acılar gerekebilir. Her kısa vadeli acının uzun vadeli bir kazanıma dönüşmesi için her zaman çok çalışıyoruz.”

https://twitter.com/cz_binance/status/1139391325172715522

Bu ayın başlarında Binance tarafından geliştirilen merkezsiz borsanın (DEX), ABD de dahil olmak üzere 29 ülkedeki kullanıcılara web sitesi erişimini kısıtlamak için coğrafi engellemeyi kullanacağı bildirilmişti.

Binance, Kendi Stablecoinlerini İhraç Edeceğini Açıklamıştı

CZ, Eylül 2018’de, şirketin kesin konumları belirtmeksizin 1 yıl içinde kıta başına iki ila beş fiat-to-crypto borsa başlatmak istediğini açıklamıştı.

Firma sınırlı bir dizi kripto para birimi desteğiyle Uganda, Singapur ve Jersey’de fiat-kripto platformları başlattı. Dün bildirildiği üzere, Binance ABD platformunu, Mali Suçları Uygulama Ağı (FinCEN) tarafından onaylanan BAM Trading Services ile ortaklaşa kuruyor. Binance, haziran ayında farklı fiat para birimleri ile sabitlenmiş; ancak ABD doları hariç kendi stablecoinlerini ihraç edeceğini açıklamıştı.

Daha geniş kripto sektöründe, Huobi Global kripto borsasının amiral gemisi Huobi Grubu operatörü, geçen yıl ABD merkezli bir stratejik ortak ticaret platformu başlattı. Platform başlangıçta “HBUS” olarak adlandırıldı; ancak daha sonra Huobi.com olarak yeniden markalandı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.