Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,831.64
+2224.62
Ethereum
$3,570.40
+82.04
Litecoin
$93.91
+0.13
DigitalCash
$38.40
+0.73
Monero
$135.36
-3.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.47
+0.96
Dogecoin
$0.22
+0.04

Avrupa’da Kripto Paralar IBAN Desteğine Sahip Olacak

0 327


Geleneksel bankacılık sistemleri ve kripto paralar arasında önemli bir bağ oluşmaya başlamış durumda.

Debit kart sağlayıcısı markası Wirex, Euro hesaplarına özel olarak IBAN desteği geldiğini duyurdu. Kripto paralar için Avrupa Ekonomik Alanı’nda dengeler yeniden belirleniyor. Kullanıcılar banka havaleleri sayesinde hesaplarını finanse edebilir durumda olacaklar.

Kripto para yoluyla maaş ödemelerinin yapılmasıyla, Wirex’e doğrudan yönlendirme sağlanacak. IBAN, uluslar arası ödemelerde önemli bir rol oynuyor. Geleneksel bankacılık sisteminin en özel servislerinden birisi. Kripto paralarla entegreli olarak çalışmayı başlaması ödemeleri kolaylaştırabilir.

Avrupa’dakikripto para kullanıcıları için Wirex son derece özel bir yere sahip. Debitkartlar mağazalarda başta olmak üzere VISA’nın kabul edildiği her noktada işlem yapabilmeye olanak sağlamakta.

Pilot çalışmalar başarılı

Amerika merkezli Wirex, 1-2 aylık süredir devam ettiği pilot çalışmalarda başarıyı açıkladı. Avrupa çapında IBAN kullanımının kripto paralar için desteklenebileceğini paylaştı.

Yapılan yenilemelerle beraber pilot uygulamalarda sağlanan yüksek başarı oranı, gelecek dönemde Avrupa’ya yayılabilir. Kripto para kullanımında doğrudan etkiye sahip olacak gelişme, başarılı ilerleyişini sürdürüyor.

Wirex, Euro hesaplarının tamamına getirmeyi düşündüğü çalışmalarında kesin olarak başarıelde ettikten sonra hizmeti sunacak.

Avrupa genelinde kullanıcılar IBAN desteğiyle hem ödemelerde hem de kart kullanımlarında ayrıcalık sahibi olacaklar.

Wirex devrim niteliğinde gelişmeye imza atacak

Aktif olarak kullanılabilirliğe sahip olacak Euro yöntemi IBAN ile mümkün hale gelecek.Yapılacak olan değişim sayesinde devrim niteliğinde değişim oluşturulacak.

Kripto paraların geleneksel bankacılık yöntemleriyle desteklenmeleri geçmiş dönemde başarılı olmuştu. Günümüz şartlarında ihtiyaç duyulan en önemli noktaların başında gelen servisler, aynı başarılı tekrar sağlayabilir.

Yapılan geliştirmelerin sürekliliğini koruması durumunda IBAN desteğiyle beraber kriptoparala doğrudan etkilenebilir. Avrupa’daki değişimin Türkiye’ye gelipgelmeyeceği için konuşmak için henüz çok erken.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.