Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,973.93
+632.09
Ethereum
$3,180.39
+33.33
Litecoin
$84.69
+0.47
DigitalCash
$30.84
+0.56
Monero
$121.39
+1.23
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.83
+0.01
Dogecoin
$0.15
0

Arrington XRP, 1 Milyon Dolarlık Turu Yönlendirdi

0 352

Merkezi olmayan değişim (DEX) toplayıcısı Totle, büyük blok zinciri yatırımcıları tarafından yönetilen yeni bir finansman turu kapattı. Arrington XRP, ortak olarak 1 milyon dolarlık turu yönlendirdi.

NEO Global Capital (NGC) ve Goren Holm Ventures’in üst blok zincir yatırım fonlarının yanı sıra TechCrunch’ın kurucusu Michael Arrington tarafından oluşturulan kripto odaklı bir koruma fonu olan Arrington XRP, ortak olarak 1 milyon dolarlık turu yönlendirdi.

Merkezi Detroit’te bulunan Totle, özellikle API’sini lanse ederek, merkezi olmayan uygulama (DApp) ve DEX ekosistemini desteklemek için altyapı oluşturmaya odaklanıyor.

Yayının belirttiği gibi: “[API], birden fazla merkezileşmemiş borsanın protokolleri ile bütünleşme ve protokolleri anlama ihtiyacını hafifletiyor. Totle, cüzdanda uygulama içi alışverişi içeren birçok kullanım durumunu destekliyor. Örneğin; iş için ödemeler ve işlemler; hedge fonlar ve ticaret platformları tarafından arbitraj kullanımı ve portföy yöneticileri için yeniden dengeleme gibi…”

Başlangıcına göre, yeni sermaye enjeksiyonu kullanılacak B2B operasyonlarının büyümesini hızlandırıyor. Yerel cüzdan entegrasyonları ve takas widget’ları da dahil olmak üzere teklifin bileşenlerini genişletiyor.

Arrington, platformun “kullanıcılara ve kuruluşlara güvenilir, gözaltına alınmayan işlemleri başlatmalarını sağlayan blok zincir ekonomisinin geleceğinin önemli bir parçası olduğunu” söyledi.

Bu arada, NCG’den Tony Gu, yatırımın, “merkezi değiş tokuşlara meşru bir alternatif” sağlama ihtiyacının kabul edildiğinin altını çizdiğini vurguladı.

2018’de, bazı kripto borsaları, endüstri lideri Binance ve Güney Koreli Bithumb da dahil olmak üzere DEX şubeleri piyasaya sürdü.

DEX platformları, yukarıda bahsedilen merkezi veritabanlarında ve gözetiminde merkezi emsallerine takas edilen alışveriş merkezlerinden farklıdır. Kullanıcılar kendi özel anahtarlarını kendileri kontrol etmek yerine çoğu, merkezi bir noktayı hedef alan hırsızlıklara karşı daha az savunmasız olduklarını iddia ediyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.