Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,820.05
+1407.73
Ethereum
$3,570.70
+75.38
Litecoin
$94.17
+0.1
DigitalCash
$38.24
+0.71
Monero
$135.15
-2.15
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.59
+0.72
Dogecoin
$0.22
+0.02

Zcash’in Yükselişi Coinbase İle Alakalı Olabilir Mi?

0 347

Zcash, 1 haftadır süren yükselişini devam ettiriyor. Kripto paraların değer kaybettiği dönemde yükselişi, bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

105 USD değerinde sabitlenmesini, kademeli olarak artırdı. Haftalık süre boyunca devam eden yükselişi sayesinde 125 USD seviyesine geldi. %20’nin üzerinde mevcut olan yükselişi yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

Zcash’teki yükselişin temel sebebinin Coinbase olduğu düşünülüyor. Amerikan menşeli kripto para borsası, 5 kripto parayı listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz hafta içerisinde 0x’i listelemeye alan Conbase’in sıradaki tercihi Zcash olabilir.

Listelenmek için araştırılan kripto paralar arasında bulunuyor olması nedeniyle, söylentilerin gündemine oturmuş durumda. Mevcut olan beklentinin artış göstermesi yatırımcıları satın alıma itiyor. Bir kripto para ne kadar çok tercih edilirse o kadar değer kazanır mantığıyla Zcash yükselişini sürdürüyor.

600 milyon doların üzerinde hacme sahip

En büyük 20 kripto para arasında listelenen Zcash, 600 milyon doların üzerinde hacme sahip. Önde gelen çok sayıda borsa tarafından listeleniyor olmasıyla günlük olarak çok sayıda el değiştiriyor.

Hem işlem hacmiyle hem de değer artışıyla öne çıkıyor olması, Zcash için fark yaratıyor. Çok sayıda uzman tarafından övgü alması geleceğini parlak gösteren detaylar arasında.

Zcash potansiyelli mi?

Halihazırda söylentilerle beraber %20’lik değer artışı yaşaması, eğer borsada listelenirse fiyatının ne kadar olacağını gündeme getirdi. Coinbase tarafından yapılacak kripto para hangisi olursa olsun değer artışı yaşayacağı bir gerçek.

Ancak mevcut yükselişinin üzerine ani bir yükseliş daha yapıp yapmayacağı en önemli merak konularından biri.

Zcash, tamamen kullanıcı gizliliğine odaklı olarak geliştirilen bir kripto konumunda bulunuyor. İlk olarak piyasa çıktığı zamanlarda fiyatı 50 USD seviyesindeydi. Zaman içerisinde yaşadığı artışla beraber değerlenen kriptolardan olan Zcash, ilerleyen yıllarda daha da artabilir.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.