Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,940.60
+783.38
Ethereum
$2,995.34
+22.11
Litecoin
$78.68
-0.71
DigitalCash
$28.23
+0.58
Monero
$114.32
-0.7
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.25
+0.02
Dogecoin
$0.15
0

TRON Cephesinden Çarpıcı Açıklamalar Justin Sun’dan Geldi.

0 368

TRON Coin’in kurucu ve CEO’su konumundaki Justin Sun, önemli açıklamalarda bulundu. Merkeziyetsiz internet protokolüne dair algı tamamen değişebilir!

Kripto paraların boğa piyasasına girdikleri dönemde değer artışının ardından hakkında çok sayıda spekülasyon çıkmıştı. Ancak TRON yoluna devam etmeyi ve standart değerini bulmayı başardı. Hacim açısından önde gelen kriptolardan biri olan TRON, yeni bir protokolü sunacak.

Merkeziyetsiz internet protokolü olarak ön plana çıkan TRON’un TRX token’ı fark yaratma hedefine sahip. Ethereum’dan 200 kat daha hızlı ve EOS’tan ise 100 kat daha ucuz olacağı iddiası mevcut. Justin Sun tarafından yapılan açıklamada paylaşılan veriler oldukça dikkat çekici.

Hem hız hem de fiyat bakımından mevcut olan değişkenler oldukça çarpıcı seviyede. CEO Justin Sun tarafından yapılan açıklamanın hemen ardından TRON yüzde 8 değer artışı yaşadı.

TRON’un Son Versiyonu Olan Odyssey Yayında

Sun tarafından Twitter hesabından yapılan paylaşımda Odyssey 3.1 güncellemesi müjdesi verildi. Canlıya geçen güncelleme çok sayıda iyileştirmeye sahip.

Geliştiricilerin TRON ana ağına aktarım yapmadan önceki akıllı sözleşmeleri test yapabilmeyi sağlayacak. TRON Virtual Machine yeni güncellemenin en önemli noktası.

Getirilen yeni versiyonun uzun vadeli olarak sorun yaşanmadan çalışması durumunda Dapp geliştiricileri avantaj sağlayacak.

BitTorrent Entegrasyonu için Çalışmalar Mevcut

TRON için yapılan geliştirmeler hız kesmeden devam ediyor. Ekip aynı anda satın alınan BitTorrent platformuna entegrasyon için aktif çalışmalara sahip.

Gelişmelerin pozitif yönlü olarak ilerlemesine rağmen boğa piyasası dönemindeki fiyatından bir hayli uzak. TRX en yüksek seviyesinde 25 cent değerine kadar ulaşmıştı.

Henüz mevcut kripto para piyasasında eski değerini bulabilmesi çok zor gözüken TRX bir atılım yapabilir. Yaşanan gelişmeler eski değerinden bile yukarıda olmasında etkisini göstermesi durumunda, rüzgarı arkasına alabilmesi söz konusu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.