Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,087.05
+1580.78
Ethereum
$3,053.11
+60.62
Litecoin
$80.40
+0.48
DigitalCash
$28.85
+1.09
Monero
$115.73
-0.9
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.91
+0.52
Dogecoin
$0.15
0

Justin Sun TRON için Ücretlerde Müjdeli Haberi Verdi

0 433

TRON CEO’su Justin Sun, TRX ile önemli gelişmelerin yaşandığını ilk ağızdan açıkladı.

Gönderim ücretlerinde paraların kripto sahip olduğu avantajların aktif olarak kullanılması, TRON açısından önemli gelişmeleri getirmiş durumda.

Justin Sun, halihazırda ekosistem üzerinde bulunan TRON’un gönderim ücretlerinde fiyat azalışını duyurdu. Bununla da yetinmeyerek 21 Aralık tarihinde tamamen ücretlerin sıfırlanabileceğini de açıkladı.

Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla kripto para dünyasına ilgi duyanlar için heyecan verici bir gelişmenin haberini aktarmış oldu. Justin Sun’ın yaptığı paylaşım binlerce etkileşim aldı.

Binde bir oranına geriledi

TRX marketinde gönderim için alınan ücretlerin 1/1000 oranında azaldığını belirten Sun, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sıfır gönderim ücreti için TRX’e verilen destek için teşekkürlerini sundu. Bir sonraki Cuma günü yeniden yapılacak düzenlemeler kapsamında platform üzerinden ödemelerde fark yaratansonuçlara ulaşabilme avantajı elde edilebilir.

Kripto para piyasasındaki diğer coinler için de heyecan verici bir gelişme olmasıyla beraber, altyapı çalışmaları aktif durumda.

TRON son dönemlerde aktiflik seviyesini bir hayli artırmış durumda. TRC20 borsasını açıktan sonra, işlem ücretleri açısından yaratılan fark da önemli bir gelişme.

Platformun rakiplerine karşı önemli seviyelerde avantajlar elde etmesini sağlayacak olan gelişmelerle beraber yeni isimler kervana katılabilir.

İşlem hacmi konusunda piyasadaki önde gelen isimlerle şu an için rekabetine devam ediyor. Adım adım gösterdiği gelişimlerle beraber değerini katlamayı başaran TRX, giderek ileriye taşımayı biliyor.

 

 

Ethereum en önemli rakip

Justin Sun tarafından yapılan heyecan verici paylaşımların ardından en büyük rakip konumunda ETH bulunuyor. Platformun merkeziyetsiz işleyen yapısı isimleri ikiye ayırmakta.

TRX açısından geliştirmelerin devam etmesi durumunda, ETH geride bırakılabilir şeklinde analist yorumları mevcut.

En önemli rakibinin önüne geçmesiyle TRON geri dönüşü olmayan bir çıkış ivmesi yakalayabilir.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.