Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,687.45
+805.19
Ethereum
$3,087.65
+5.79
Litecoin
$81.04
-0.18
DigitalCash
$29.80
+1
Monero
$117.72
+3.04
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.06
+0.25
Dogecoin
$0.15
0

Günün Haftanın ve Ayın Coinleri Sizler İçin Seçtik

0 431

Kripto para piyasası Bitcoin’in düşüşüyle ayı sezonuna geçmiş görünse de hala kripto para piyasası kazandırmaya devam ediyor.

Bugün sizler için Günün, Haftanın ve Ayın en gözler coinleri seçip inceledik.

Günün Coini WAVES

Günün coinine Waves i seçmemizin en büyük sebebi son 2 gün de % 50 den fazla yükselmiş olsa da Waves alt yapısı gereğiyle birçok coin arasından kendini ön plana çıkarmakta zorlanmadığını söyleyebiliriz. Waves chaini Ethereum gibi büyük coinlere rakip olmakla birlikte ethereum gibi desantalize bir borsası da uzun süredir aktif bir halde mevcuttur.

Haftanın Coini Binance Coin

Haftanın coinini binance seçmemizde ise aynı Waves de olduğu gibi son 1 haftada Binance Coin’in istikrarlı yükselişi büyük etken taşımakta. Fakat tek sebep bu değil. Binance Chain’in ve Binance Desantralize borsasının özellikleri ve görüntülerinin yayınlanması Binance Chain’in yükselişinin ve gücünün bir haftalık değil çok daha uzun süreli olabileceğini gösterdi.

Ayın Coini Factom

Factom Ayın Coini seçilmesinin en büyük sebeplerinden biri son 1 ayda Factom’un fiyatının 5 kattan fazla yükselmesidir. Factom kripto para piyasasında 2018 ile gelen büyük gelişmelerden geride kalarak kendini unutturmuş olsa da eski traderların çok yakından tanıdığı büyük bir kripto paradır. Factom 2015 te ortaya çıkmış ve Poloniex, Bittrex gibi nin en sevilen borsalarında listelenmiş olmasına rağmen 2018 yılı içerisinde hiçbir listelenme ve farkındalık ile öne çıkmamıştı taki bu Ay’a kadar. Bu ay Factom için 2018 Ocak ayından beri ilk düzenli yükleşin yaşandığı ay diyebiliriz. Bunu  en büyük sebebi geliştiricilerin birçok yenilik ve gelişme  ile ortaya çıkmasıdır.

Not: Coinleri seçerken sadece en fazla yükselen coinlere odaklanmadık. Gün, hafta yada Ay içerisinde daha fazla yükselen coinler mevcuttur. Fakat biz alt yapısı düzğün ve uzun süreli piyasa da olan kitlesi oturmuş coinleri seçmeye dikkat ettik.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.