Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,412.46
+1723.16
Ethereum
$3,064.60
+56.59
Litecoin
$81.15
+0.41
DigitalCash
$29.21
+1.33
Monero
$116.93
-1.48
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.20
+0.53
Dogecoin
$0.15
0

Bitcoin Cash Hash Savaşlarında İki Taraf da Ağır Yaralı

0 363

Bitcoin Cash’te yaşanan hash savaşı piyasaları doğrudan etkisi altına almıştı. Görünen o ki; piyasaların yanı sıra, geliştirici gruplar da ağır yaralı.

Ağda gerçekleşen hard fork sonrasında geliştirici gruplar arasında adeta savaş başladı. Hash gücünün hangi tarafta ağır basacağı hakkında yorum yapılırken, iki tarafta ağır yaralı duruma geldi. Uzmanlar tarafından yapılan paylaşımlara göre piyasanın düşüşü tamamen buna endeksli.

BCH cephesinde hash savaşı devam ederken, piyasalar üzerinde yüksek baskı oluşturmuş durumda. BTC başta olmak üzere diğer çok sayıda kripto da düşüşe geçti. Savaşın tek kaybedeni konumunda piyasalar bulunmuyor. Aynı zamanda BCH tarafları da giderek kayıp yaşamakta.

Her iki tarafta da ağır sonuçlar var

Şu anki verilere göre hash savaşlarının kazananı Bitcoin Cash ABC durumunda. Hard fork sonrasında Bitcoin Cash SV hash savaşının galibi olmayı hedefliyordu. Ancak bu durum gerçekleşmedi.

İki grubun yaşadığı hash savaşının zararı 10 milyon dolar seviyesine yaklaşmış durumda.

Resmi olarak bilgilerle kanıtlanmış olan raporda, hem BCH ABC hem de BCH SV için önemli fark yaşanıyor.

Hash savaşlarının bilançosu ağır olduğu gibi gelecek dönemin nasıl sonuçlanacağı da az çok belirlenmiş durumda. Yaşanan kayıpların nasıl telafi edileceğine dair ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bitcoin cash hash savaşları ne zaman bitecek?

Her ne kadar iki taraf ağır yaralı da olsa, savaşın ne zaman biteceği konusunda net bir bilgi yok. Bitcoin Cash ABC ve Bitcoin Cash SV platformları için görünen en mantıklı seçenek uzlaşma.

İki tarafın da birbirlerine saldırması durumunda kayıp sonuçları ağırlaşabilir. Ancak birleşim seçeneğinin değerlendirilmesi durumunda en az zararla sürecin atlatılabilmesi mümkündür.

Hash savaşlarının durması direkt olarak fiyatlara da pozitif anlamda etki edebilir.

Güncel kripto para haberleri ve airdroplar için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.