Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,757.17
+1322.72
Ethereum
$3,562.91
+63.14
Litecoin
$94.23
+0.71
DigitalCash
$38.31
+0.43
Monero
$135.08
-2.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.55
+0.79
Dogecoin
$0.22
+0.03

20 Milyar Dolarlık Balina Coinbase’e Giriş Yaptı!

0 363

Kripto para yatırımcıları arasına kurumsal şirketler katılımını sürdürüyor. Son olarak Coinbase’e, 20 milyar dolarlık balina giriş yaptı.

Business Insider tarafından paylaşılan bilgi dahilinde, yakın zamanda Coinbase’in kurumsal hizmetleri dikkat çekiyor. Serbest yatırım fonu tarafından platformun aktif olarak kullanılmaya başladığına dikkat çekildi.

20 milyar dolarlık balina giriş yaptı

20 milyar dolar büyüklüğüne sahip olan fon, kripto paralar için çok önemli bir gelişme. Alternatif varlık olarak kullanılabileceklerinin işaretçisi olan gelişim heyecan verici seviyede.

2018’in ilk aylarında Coinbase tarafından ticaret şirketleri için ofis kurulmuştu. Chicago’daki prestijli ofis, serbest yatırım fonu ve kurumsal müşterilere yönelik tasarlandı. Stratejik önemi yüksek derecede olan gelişim, işe yaramış gözüküyor.

Kurumsal ilgi artıyor

Kripto paralarda düşüş yönünde ivme görülüyor olsa da kurumsal şirketlerin ilgisi artış gösteriyor. Bitcoin yılın ilk döneminde %45’lik değer kaybı yaşamıştı. Ancak buna rağmen kurumsal açıdan yoğun ilgi devalılığını sürdürmüştü.

Aynı şekilde 20 milyar dolarlık balina da, Coinbase’e yaptığı girişi düşüş esnasında gerçekleştirdi. Serbest yatırım fonunun adı hakkında henüz net bir bilgi yok. Şu an için işlemlerin gizli tutuluyor olmasıyla beraber, ilerleyen süreç içerisinde gelişmelerin ne yönde olacağı merak konusu.

Özellikle küçük ve orta ölçekli yatırımcılar balina hareketliliklerini bekliyor.  Coinbase’in içerisinde yer alan balinaya, kripto paralara artan ilgi dahilinde yenileri eklenebilir. Yapılacak olan geliştirmelerin bulunduğu resmiyet kazanmış olmakla beraber kurumlar için Chicago merkezli işlem yürütülecek.

Coinbase liderliği üstlenebilir

Kurumsal açıdan olan talepleri karşılamaya yönelik geliştirmeleri Coinbase platformunu sektörün liderliğine taşıyabilir.

Mevcut konumuyla birlikte kurumsal müşterilere hitap eden en iyi seçenekler arasında bulunan platform oldukça ilgi çekici. Özel ve ayrıcalıklı seçeneklerin daha fazla tercih edilmesi, Coinbase açısından pozitif anlam taşıyabilir.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.