Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,526.08
+262.14
Ethereum
$3,158.55
+19.45
Litecoin
$83.87
+0.67
DigitalCash
$30.51
+0.47
Monero
$119.50
+0.75
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.47
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Zcoin , Monero’ya benzer fonlama projesini başlattı

0 401

Zcoin , Monero’ya benzer fonlama projesini başlattı .

Gizlilik odaklı kripto para birimi Zcoin ( XZC ), başka bir büyük gizlilik parası olan Monero’ya ( XMR ) benzeyen yeni bir crowdfunding sistemi başlattı . 26 Aralık blog yazısında Zcoin, doğrudan fonlardan blok ödüllerden bir bağış modeline geçiş yapmak üzere tasarlanmış yeni bir platform olan Zcoin Crowdfunding System’in (ZCS) piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yeni ZCS sistemi, şirketin gizlilik odaklı bir kripto para birimi vizyonu doğrultusunda projenin ademi merkeziyetçi hale getirilmesine yardımcı olacağını söyledi. Yönetici şunları kaydetti:

“Bir gizlilik projesi olarak, yönetim ve finansmanı da içeren uzun vadeli sürdürülebilirlik için ademi merkeziyetçilik esastır. Bir blok ödül Zcoin’in temellerini oluşturmada bize iyi hizmet ederken, çekirdek takıma aşırı güvene neden olabilir.”

Özellikle, ZCS sistemi, birden fazla faaliyet önerebilen, onaylayan ve finanse edebilen herhangi bir topluluk üyesinden katılım sağlar. Herhangi bir topluluk üyesi, bağışçıların finanse etmeye başlaması için Zcoin’e bir fikir veya teklif gönderebilir. ZCS finansman sistemi, Zcoin’in temel olmayan geliştirme, topluluk yönetimi ve etkinlikleri ile üçüncü taraf entegrasyonları da dahil olmak üzere ek girişimlere fon sağlamasına izin verecektir.

Tüm tekliflerin ve değişikliklerin şeffaf kayıtlarını sağlamak için ZSC, Zcoin’in Github’ını uygular .

Zcoin’in sistemi temel olarak benzer bir platformun Monero tarafından değiştirilmiş bir kopyasıdır

Postada belirtildiği gibi, ZCS, Monero Topluluk Crowdfunding Sistemi (CCS) tarafından kullanılan benzer bir kitle fonlaması platformundan esinlenmiştir. Aslında, Zcoin’in ZCS web arayüzü, temel olarak Monero CCS’nin “Fikirler”, “Fon Gerekli”, “Devam Eden İşler”, “Tamamlanan Görevler” ve diğerleri gibi web sitesi bölümlerini içeren değiştirilmiş bir kopyasıdır . Postada Zcoin yöneticisi Yap, ZCS’nin “Monero CCS tarafından belirlenen iyi örnekten çekildiğini” ve gizlilik odaklı projelerdeki rakiplerin “birbirinden ilham alma ve araştırmada işbirliği de dahil olmak üzere birbirlerini tamamlayabileceklerini” belirtti. firma seçim yapmadan önce bir dizi fonlama modelini dikkate aldı. Yap dedi:

Diyerek şöyle devam etti: “Tekliflerin kazığa dayandırıldığı merkezi olmayan hazineler de dahil olmak üzere birçok fonlama modeline baktık, ancak bunlar çoğu zaman plutokrasilere neden oluyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.