Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,537.01
-321.95
Ethereum
$3,151.10
-20.56
Litecoin
$83.95
-1.72
DigitalCash
$30.75
-0.17
Monero
$120.22
-0.25
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.43
-0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Vitalik Buterin : Bitcoin ile Bitcoin Cash aynı değil

0 477

Vitalik Buterin : Bitcoin ile Bitcoin Cash aynı değil .

Son tweet’te Ethereum ağının kurucu ortağı Vitalik Buterin, Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCH) ‘nin aynı olmadığını söyledi.  Buterin’in BCH’ye karşı% 100 olmadığını öne sürebilecek birkaç tweet var, ancak 2017’de bile BCH’nin BTC olmadığı ayrımını açıkça yaptı.  2017 sert çatalının BTC’yi BTC ve BCH olmak üzere iki jetona böldükten birkaç ay sonra Buterin, BCH’ye karşı görünüşte olumlu bir yorum tweetledi.  BCH’yi Bitcoin adı için meşru bir yarışmacı olarak görüyorum,” Buterin 13 Kasım 2017’de tweet attı . “Bitcoin’in * başarısızlığı *, ücretleri ‘orijinal planda’ büyük bir (mutabakatla olmayan), ahlaki olarak sert bir çatalla eşdeğer olmak için makul tutmak için blok boyutlarını yükseltmeyi düşünmüyor.”

Her ne kadar bu tweet’i BCH için destek olarak yorumlasa da, aynı gün Buterin’in ek tweet’i açıkça bir ayrım gösteriyor.  Şu anda , bence ‘BCH = bitcoin’ iddiasında bulunmak kötü bir fikir, çünkü * ‘daha büyük bitcoin topluluğunda * bir azınlık düşüncesi’, dedi .

Tutarlılık gösterileri

Neredeyse bir yıl sonra, Ağustos 2018’de Buterin, BCH tweet’ine önceki düşüncelerine uygun bir yorumla tekrar cevap verdi. Meni Rosenfeld Twitter kullanıcı tweeted , “BCH Bitcoin kopmuş beri bir yıl olmuştur ve buna ” Bitcoin olarak kazanç çekiş başarısız olduğu artık açıktır.” Rosenfeld ekledi “Bunu onun şans ama şimdi oldu “Bitcoin Cash” adlı uygunsuz adla piyasayı karıştırmayı bırakmalı. ”

Buterin cevap verdi:

“Katılmıyorum. ‘Bitcoin Cash Bitcoin’ bu noktada gerçekçi değil, ancak Bitcoin Cash adı tek başına iyi. ”

Buterin’in yorumlarına göre, Ethereum kurucu ortağı Bitcoin Cash’e karşı her zaman olumsuz olmamış gibi görünüyor, ancak yıllar boyunca BTC ve BCH arasında bir fark olduğunu açıkça belirtti. 

Konu hakkındaki en son notunda, BCH geliştirme fonu Twitter yayını hakkında yorumda bulunan Buterin şunları söyledi:

“Bunların hepsinde hangi tarafta olduğumu merak ediyorsanız, kamu mallarıyla ilgili zorlukları ciddiye almak ve tanışmak için ademi merkeziyetçiliğin temel değerlerine olan bağlılığı sürdürürken ideolojik önyargıları ayarlamaya açıkım. onlar.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.