Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,233.50
-3312.07
Ethereum
$3,084.14
-159.86
Litecoin
$78.28
-4.11
DigitalCash
$28.37
-2.91
Monero
$121.77
-1.15
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.47
-1.54
Dogecoin
$0.16
-0.01

Ünlü analist: Bu altcoinler çöküş yaşayacak , Bu 5 altcoin ise fırlayacak

1 757

Ünlü analist: Bu altcoinler çöküş yaşayacak , Bu 5 altcoin ise fırlayacak

Mart ayında Bitcoin (BTC)’in dip yapacağını öngören popüler kripto analisti il Capo Of Crypto (CryptoCapo), yeni tahminlerini paylaştı. Analist, altcoin’lerin kısa vadede önemli bir düzeltme yapacağını tahmin ediyor. Ancak il Capo Of Crypto, patlayacağına inandığı altcoin projelerini açıklıyor. Ayrıca analist, Bitcoin tahminini ve görülecek seviyeleri de paylaşıyor.

il Capo Of Crypto: Henüz altcoin satın almıyorum! Daha fazla çöküş geliyor

Sektörde “il Capo Of Crypto (CryptoCapo)” olarak bilinen gizemli trader, altcoin’lerin büyük bir sermaye girişine tanık olacağını söylüyor. Ancak analist, bunun önemli bir geri çekilme gerçekleştikten sonra olacağını da ekliyor. Geçtiğimiz gün, genel kripto para piyasası değeri yaklaşık 100 milyar dolar düştü. Ancak analist, altcoin’lere daha fazla bahis yapmaya tam olarak hazır olmadıklarını belirtiyor. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

HENÜZ SATIN ALMIYORUM. DAHA FAZLA ÇÖKÜŞ GELİYOR. DİPLERİ ALMAYA HAZIRLANIN!

Kaynak: il Capo Of Crypto

Usta analist: NOIA, uyuyan dev! 1 dolar kaçınılmazdır

il Capo Of Crypto’nun kripto dalgalanmasının ortasında yakından takip ettiği bir altcoin projesi Syntropy (NOIA)’dir. Trader gizlilik odaklı kripto para projesinin şu anki 0,26 dolarlık fiyatından %284.62’lik bir artış yaşayacağını tahmin ediyor. Analist, kripto paranın 1 dolara ulaşacağına dair iddiaya giriyor. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

NOIA, UYUYAN DEV! 1 DOLAR KAÇINILMAZDIR.

Ünlü analist,  dört altcoin’de de yükseliş eğilimi gösteriyor

Usta analist, farklı dört altcoin’de de yükseliş eğilimi gösterdiğini belirtti: Oracle platformu Band Protocol, tedarik zinciri yönetim aracı VeChain (VET), ölçeklenebilir Blockchain platformu Elrond (EGLD) ve merkezi olmayan finans (DeFi) projesi Fantom (FTM). il Capo Of Crypto 46.800 takipçisine, Bitcoin’in 59.000 – 62.000 dolar aralığına ulaşmasının ardından bir başka düşüş beklediklerini söylüyor. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

59.000-62.000 DOLARA ULAŞTIĞINDA DAHA BÜYÜK BİR DÜŞÜŞ BEKLİYORUM. ŞİMDİ GEÇ KALAN SATIŞLARI TASFİYE ETMEK İÇİN ‘DAHA KÜÇÜK’ BİR DÜŞÜŞ…

Kaynak: il Capo Of Crypto

il Capo Of Crypto: 39.000-40.000 dolar aralığındaki düşüş satın alma fırsatı sunacak!

Analist, 39.000-40.000 dolar aralığındaki düşüşün çekici bir satın alma seviyesi olacağını öne sürüyor. Analist, bu seviyelerin lider kripto para biriminden daha fazla almak isteyen yatırımcılara fayda sağlayacağını söylüyor. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BÖLGE 2’Yİ SATIN ALMA OLASILIĞI DAHA YÜKSEKTİR.

İşte il Capo Of Crypto’nun başarılı tahminleri

2020 yılının başlarında il Capo Of Crypto (CryptoCapo), Bitcoin‘in 3.500 dolara düşeceğini ve XRP’nin 0,11 dolara ulaşacağını belirtti ve nokta atışı bildi. Ayrıca usta analist, XRP’deki 0,13 doları da başarılı bir şekilde bildi. il Capo Of Crypto, diğer altcoin projelerinin gördüğü büyük düşüşleri de doğru bir şekilde tahmin etti. Bu nedenle yatırımcılar, analistin tahminlerini dikkatle izliyor.

1 yorum
  1. […] bankası dijital para birimleri açısından herhangi bir açıklama yapılmamasından dolayı; kripto para birimlerinin fiyatında herhangi büyük bir değişiklik yok gibi […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.