Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,317.86
+99.25
Ethereum
$3,143.55
-13.89
Litecoin
$85.33
+1.72
DigitalCash
$30.59
+0.57
Monero
$120.96
+1.33
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.76
+0.5
Dogecoin
$0.15
-0

Türk Yatırımcı İçin Altın Destekli Token Oluşturuluyor! İşte Detaylar…

0 709

Ülkemizde altının büyük ve geleneksel bir yatırım aracı olarak kullanıldığı yıllardır biliniyor. Bunun için Türk yatırımcının işini daha da kolaylaştırmak adına altın destekli bir token projesi hayata geçirilmesi için kollar sıvandı. AgaBullion ve Aurus Technologies tarafından ortaklaşa yürütülecek olan projenin büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Projenin ortaklarından Agabullion Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Yılmaz’ın yaptığı açıklama ise şu şekilde oldu:

“Altın, dünyanın en eski merkezi olmayan finans sistemidir. Altın küresel olarak tanınan ve yerleşik bir ekosistem haline geldi.”

Yine Agabullion şirketinin CEO’su Sarp Tarhancı ise,  “Dijital değerli metaller için büyük bir potansiyel görüyoruz. Aurus ile ortaklık kurarak, artık Türkiye’de kısmi altın mülkiyetini kolaylaştırmak için Blockchain platformunu kullanabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Dünyanın en büyük altın pazarlarından birine sahip olan Türkiye bu proje ile birlikte sektörü daha da büyütebilir. AurusGold üzerinden LBMA onaylı altın sahip olmaya imkan tanınan proje birçok süreci de kolaylaştıracağı için sektörden talebin fazla olduğu belirtiliyor.

Bitcoin’de Yaşanan Düşüşün Sebepleri Ortaya Çıkmaya Başladı! İşte Detaylar…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.