Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,742.39
+166.19
Ethereum
$3,056.05
-7.71
Litecoin
$80.96
-0.38
DigitalCash
$29.76
+0.84
Monero
$119.58
+3.51
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.99
-0.02
Dogecoin
$0.15
0

Trader’lar Bitcoin’de Keskin Bir Düşüş Bekliyor! İşte O Tahminler

0 278

Trader’lar Bitcoin’de Keskin Bir Düşüş Bekliyor! İşte o Tahminler

Bitcoin, son birkaç haftadır kararsız bir konsolidasyon aşamasına yakalandı. Hisse senetleri piyasasında görülen muazzam düşüş, yana doğru ticaret tehlikesini arttırdı, ancak lider kripto para o zamandan beri 9.000 dolarlık orta bölgede istikrar kazandı. Bununla birlikte, bu uzun vadeli işlem aralığının önümüzdeki günlerde ve haftalarda keskin bir çöküşle sonuçlanacağını gösteren çeşitli faktörler var.

Böyle bir faktör, Bitcoin’in son birkaç aydır yükseliş trendini yönlendiren önemli bir parabolik eğilim çizgisinin altına düşmesine neden olacak. BTC, yakalandığı yoğun ticaret aralığının üzerinde fiyatı tutmak için de mücadele ediyor. Bir analist, bu seviyenin altında temiz bir kırılmanın yakın vadede gerçekleşeceğini ve Bitcoin’in yoğun bir düşüş trendine girebileceğini belirtiyor. Ayrıca analist bu durumun BTC’nin 8.100 doların altına düşmesine neden olabileceğini ekliyor.

Bitcoin, kilit trend çizgisini kırdıktan sonra tehlike sinyalleri yanıp sönüyor

Yazma sırasında Bitcoin, şu anki fiyatıyla marjinal olarak işlem görüyor. Mevcut seviye, son teknik çöküşü takiben BTC’nin 10.050 dolardan 9.000 dolara kadar düşmesini sağlayan işlem seviyesidir. Bu yana doğru ticaretin borsadaki son çöküşten kaynaklandığı anlaşılıyor. BTC’yi hala güvenli bir liman varlığı olarak gören yatırımcılar, geleneksel piyasalar açık bir eğilim belirleyene kadar kripto parada orta vadeli bir pozisyon açmaya devam ediyor.

BTC’nin beş haneli fiyat bölgesinden 1.000 dolarlık düşüşü, hisse senedi endekslerinde yaşanan büyük bir düşüşle eşzamanlı olarak gerçekleştiğinden, Bitcoin ile borsa arasında bir korelasyon olduğu görünüyor. Bu düşüş, kripto paranın teknik gücüne bir darbe vurdu, çünkü BTC’nin Mart ayındaki 3.800 dolarlık seviyesinden toparlanmasını yönlendiren çok aylık bir yükseliş trendinin altında kalmasına neden oldu. Teddy isimli bir analist yukarıdaki grafiğe işaret ederken “Parabolik yükseliş trendi kırıldı” dedi.

Usta trader’lar: Bitcoin 8.100 ve 7.000 dolarları test edebilir

Alıcılar kritik seviyeyi geri almadıkça, analistin grafiği BTC’nin yakında 7.000 dolarlık bölgeye gidebileceğini gösteriyor.

Bitcoin’in kısa vadeli keskin kayıplar görmesine neden olabilecek bir başka faktör, şu anda geniş ticaret aralığının denge seviyesinin 9.200 doların biraz üzerinde seyrediyor olması. Popüler bir trader olan Josh Rager son tweet’te bu seviye hakkında konuştu ve BTC’nin son 24 saat içinde ziyaret edebileceği düşük seviyelerin 8.100 dolar olduğunu belirtti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.