Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,631.40
-952.32
Ethereum
$3,133.90
-40.35
Litecoin
$83.17
-1.67
DigitalCash
$30.29
-0.34
Monero
$118.85
-1.7
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.18
-0.66
Dogecoin
$0.15
-0

Tether: Layer Omni’nin yeni sürümüne sponsor oldu

0 323

Tether Layer Omni’nin yeni sürümüne sponsor oldu .

USDT’nin arkasındaki stabilcoin operatörü olan Tether, Bitcoin ( BTC ) tokenizasyon katmanı Omni’nin yeni sürümünün geliştirilmesini finanse etti . Omni Core 0.7.0’ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yeni sürümün ağ performansını artırdığı ve kilitleme sorunlarını ve Uzaktan Prosedür Çağrısını düzelttiği bildiriliyor. Omni protokolü, Bitcoin ağında çalışan ve yaygın olarak güvenli bir ağ olduğuna inanılan bir simge üzerinde belirteçlerin oluşturulmasını sağlayan bir sistemdir. Omni aynı zamanda ilk USDT belirteçlerini barındıran platformdur. Resmi web sitesi ayrıca teknolojinin Bitcoin blok zincirini nasıl kullandığını açıklıyor:

“Omni Core, Bitcoin’in tüm özelliklerini ve aynı zamanda gelişmiş Omni Katmanı özelliklerini sağlayan gelişmiş bir Bitcoin Çekirdeğidir.”

Omni tabanlı bir merkezi olmayan değişim

Daha da ilginç olanı, Omni Core 0.7.0, zincir içi ademi merkeziyetçi bir değiş tokuş yapmayı mümkün kılıyor. Omni protokolünün yeni sürümü, kullanıcıların Bitcoin için herhangi bir zincir üstü varlık almasını sağlar. Tether CTO Paolo Ardoino yorumladı:

“Bitcoin, Tether’in kullandığı ilk blok zincir olduğu için, Omni Core çok değerli ve iyi güvenlik seviyeleri gösteriyor. […] Omni Core’un önemli bir bileşen olduğunu kanıtladığı Tether’in farklı blokajlardaki çeşitlilik ile desteklendiğine dikkat etmek önemlidir. ”

Mart ayında Tether Tron blok zincirinde USDT belirteçleri piyasaya sürdü. Ekim ayının sonunda, tüm stabilcoin arzının yaklaşık% 12’si yeni zincire taşındı . Daha yakın zamanlarda, Temmuz ayında, urgan da açıkladı beşinci blockchain, Algorand üzerinde USDT stablecoin başlatılmasını.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.