Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Tether, Bitcoin Cash Ağında Kullanıma Açıldı

0 389

Tether, Bitcoin Cash Ağında Kullanıma Açıldı .

Tether, Bitcoin Cash ağı üzerinde Standard Ledger Protocol tokeni olarak hayata geçti. Dünyanın en büyük stablecoin’i Bitcoin Cash ağında piyasaya sürüldü. Tether (USDT), küresel ölçekte güvenli limanlara gösterilen ilgi sayesinde büyük destek görüyor ve şu anda 5,7 milyar dolardan fazla bir piyasa değeri elde etmiş durumda. Son 24 saat içinde Bitcoin’in dikkat çekici fiyat artışından önce 180 milyon dolardan fazla coin sisteme dahil edildi. USDT artık Bitcoin Cash ağında yer alacak. Ayrıca Ethereum, Algorand, EOS, Liquid Network, Omni ve Tron’da da mevcut. Bitcoin Cash, Simple Ledger Protocol adı verilen kendi genel tokenine sahip. BCH’nin bu tokeni, ICO projelerinin patlamasını körükleyen Ethereum’daki ERC-20 token sürümünü oluşturuyor.

Yaklaşık 3,64 milyar USDT Ethereum’da

Tether, Omni katman protokolünde hayatına başlarken, USDT’nin çoğunluğu geçen yıl Ethereum’a geçmişti. Arz arttıkça eğilim son haftalarda hızlandı. Bitcoin Cash ağında Bitcoin’den daha büyük bloklar bulunuyor ve daha düşük ücretler talep ediliyor. Tether’in önemli bir kısmı Bitcoin Cash ağına taşınırsa, bu Ethereum ağındaki talebi ve gas ücretlerini azaltmaya yardımcı olabilir.

Tether CTO’su Paolo Ardoino şunları söyledi:

“Tether’in güçlü olduğu yanlarından biri de farklı blockchain’leri desteklemesidir. Bitcoin Cash ile bu yeni iş birliğimiz, Tether’e çeşitli avantajlar sağlayacaktır. Bu işlemin ardından herhangi bir entegratör ile uyum sürecinin oldukça kolay olmasını bekliyoruz. Ortaklık ayrıca uygulamalar üzerinden Tether ile ödeme yapılmasını kolaylaştırarak Bitcoin Cash zincirinde daha fazla yazılımı destekleyecek.”

Bitcoin Cash’in Bitcoin.com cüzdanı yakın zamanda, 10 milyon kullanıcısının uygulama üzerinden SLP tokenlerine erişmesini sağlamak için yeni sürüme geçti. Artık USDT’ye de erişim mümkün olacak.

Bitcoin.com Yönetim Kurulu Başkanı Roger Ver şunları söyledi:

“Dünyanın en büyük stablecoin’inin Bitcoin Cash blockchain’i kullanacağını ve milyonlarca Bitcoin.com cüzdan sahibinin SLP tokenlerini kullanarak Tether gönderip alabileceğini duymak son derece heyecan verici.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.