Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,132.57
-498.71
Ethereum
$3,066.38
-36.87
Litecoin
$82.63
+1.21
DigitalCash
$29.97
+0.44
Monero
$118.62
+1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.38
-0.02
Dogecoin
$0.16
0

Son Günlerin Popüler Altcoin’i Kritik Bir Haftaya Giriyor

0 576

Son Günlerin Popüler Altcoin’i Kritik Bir Haftaya Giriyor.

Ethereum, 440 $ bölgesinde zirveye ulaştığından beri ivmesini sürdürmek için mücadele ediyor. Kripto para birimi şu anda ayıların bir gecede kırıp geçireceği çok önemli bir destek seviyesi civarında işlem görüyor.Boğalar şimdi kripto para biriminin pozisyonunu bu seviyenin üzerine çıkarıyor. Analistler, bu seviyenin üzerine yakın bir kırılmanın, fiyatın 500 $ ‘a keskin ve hızlı bir hareket görmesine izin verebileceğini belirtiyorlar.

Ethereum şu anda bazı karışık fiyat hareketleriyle karşı karşıya. Kripto para birimi, sadece bir hafta öncesine göre önemli ölçüde işlem görse de, kısa vadeli görünümü 450 dolar seviyesinde önemli direnç ile karşı karşıya.Satıcılar şimdi kripto para birimini, kısa vadeli görünümünde önemli bir rol oynayabilecek önemli bir seviyenin altına zorlamaya çalışıyor.

Analistler Ne Diyor?

Analistler, bu seviyenin altındaki haftalık bir kapanışın, ayıların ETH’yi ele geçirmesi için gereken tek şey olabileceğini belirtiyor.Bununla birlikte, bu seviyenin üzerindeki bir kapanış, yükseliş trendinin devam etmesini tetikleyebilir ve bu da önümüzdeki günlerde ve haftalarda fiyatın 500 $’ı aşmasına izin verebilir.

Ethereum, şu anki 425 $ fiyatıyla işlem görüyor. Bu, son birkaç saattir işlem yaptığı fiyat civarında.Bir gecede, ayılar, herhangi bir önemli satın alma baskısı bulamadan önce onu 410 $ ‘a kadar düşürmeyi başardılar.

Bu düşük seviyelere olan düşüşü, boğalar tarafından hızla emildi ve daha sonra onu mevcut fiyat seviyelerine geri döndürdü.Ethereum’un bu hafta başlarında belirlenen haftalık 366 $ ‘lık en düşük seviyesinden hala önemli ölçüde yüksek seviyede işlem gördüğünü belirtmek gerekiyor.

ETH’de Zor Bir Hafta

Kripto para biriminin orta vadeli görünümü hakkındaki düşüncelerini paylaşırken, birkaç ay önce Ethereum’un devam eden rallisini tahmin eden bir analist, 425 dolara nasıl tepki verdiğini yakından izlediğini açıkladı.

Bu seviyenin üzerindeki bir kapanışın, onu 500 $ veya daha yüksek bir seviyeye yükseltebileceğini belirtti.

Ethereum

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.