Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,303.08
-491.96
Ethereum
$3,556.51
-17.31
Litecoin
$102.56
+7.3
DigitalCash
$40.13
+1.69
Monero
$135.03
-2.11
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$34.78
+2.55
Dogecoin
$0.21
-0

Silk Road ( İpekyolu ) Token Nedir ?

0 527

Silk Road ( İpekyolu ) Token Nedir ?

Lgr Group tarafından Silk Road Sunumu

Şu anda kripto para birimleri dünyasında yüzlerce kripto para ve binlerce token var ve bu nedenle bir şirket başarılı olmak istediğinde, sadece bir token değil tüm bir ekosistem için bir değer teklifi sunmalıdır. Bu, getirdiğimiz teklifin durumu: Lgr Group tarafından Silk Road parası. Derinlemesine konuşmaya başlamadan önce, Silk Road hakkında ne konuştuğumuzda net olmalıyız.
Silk Road, kripto para birimleri dünyasında, bitcoin ile ilk ve en efsanevi çevrimiçi pazarı ifade eder. Uyuşturucu ve silahlar da dahil olmak üzere yasa dışı olan her şeyin ticarti yapıldı . Aracıları ortadan kaldırma macerası, Amerika Birleşik Devletleri’nde ömür boyu hapis cezasına çarptırılan kurucu (Ross Ulbrich) ve daha sonra diğer bir konuda büyük bir tartışma ile sona erdi. Ama hayır, LGR bize Silk Road’ı getirdiğinde, bunu daha klasik bir anlamda yapıyor. “Silk Road” terimi, Marco Polo’nun Seyahat kitaplarının ipek yolu’nu Çin’de başlayan, tüm Asya’yı ve tüm Avrupa’yı çaprazlayan ve Avrupa’daki en önemli limanlara ulaşan büyük bir ticaret yolu olarak tanımladığı Rönesans’tan geliyor. Tıpkı Venedik gibi. Bu tam olarak LGR’NİN amacıdır, bu tarihi ticaret yolu ile geçen tüm ülkeleri birbirine bağlayacak bir bankacılık platformu yaratmayı amaçlamaktadır.

LGR Grubu nedir?

LGR Group, belize’de merkezi olan ve bankacılık ve Ticaret Hizmetleri ve altın (tüm iş kollarında) konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir.
Şu anda temel iş distribütörler veya trafo rafinerileri için (özellikle Afrika’da) üreticilerden, altın ticareti yapmaktadır . Aynı zamanda Orta Doğu petrol sektöründeki temasları sayesinde emtia ticaretinde önemli bir payı vardır. Son zamanlarda onlar da yüksek hacimli (OTC) müşteriler için kripto para birimi değişim faaliyetleri var.

Silk Road Token nedir?

Silk Road Coin, İpek Yolu’nun seyahat ettiği tüm ülkeleri birleştirmek, ortak bir pazar oluşturmak ve hepsi tarafından aynı para birimi altında erişime sahip olmak isteyen İpek Yolu ülkeleri arasındaki gelecekteki sınır ötesi para hareketi ve kripto bankacılık hizmetleri platformunun desteklediği kripto para birimidir. Toplam dünya nüfusunun 1 / 3’üne kadar biriken Çin ve birçok Avrupa ülkesi de dahil olmak üzere 65 ülkeden bahsettiğimizi hatırlamak ilginçtir. Onları ekonomik olarak birleştirmenin zorluğuna ulaşmak, çok karlı olabilecek bir rüyadır. Amaç, ulusların zenginliğini ve vatandaşlarının ticaret yoluyla yaşam standardını artırmaya yardımcı olmaktır.
Teknik düzeyde, dünyanın en hızlı, en güvenli ve en merkezi olmayan blok zincirlerinden biri olan Waves blockchain altında inşa edilen bir para biriminden bahsediyoruz. Bu, Ethereum ağında olduğu gibi, düzgün çalışmaya izin vermek ve ağ doygunluğundan etkilenmemek için yapılır. Başlangıçta, fiyatı euro ile bağlantılı olan bir ” madeni para” ile uğraşıyoruz (ICO’DA daha ucuz olmasına rağmen).

Silk Road Coin için değer önerisi, başlangıçta SRC belirteçleri elde edenlere karşı çalışan saygın uluslararası ticaret profesyonellerini içerir:

* Üye ülkeler arasındaki sınır ötesi ödemeler.
* Üye ülkelerin banka ve finansal sistemlerinin birbirine bağlanması.
* Kripto-bankacılık hizmetleri:
◦ Fiat’tan kriptoya değişim ve tersi.
Credit kredi kartı.
◦ Cryptocurrency krediler ve mevduat.
Mal ve akıllı sözleşmeler için kripto döviz.
Bu şekilde, başlangıçta SRC’NİN bir parçası olmayı seçenler, LGR uzmanlarının düzinelerce veya yüzlerce projeyi nasıl analiz ettiğini ve en güçlü olanlara nasıl yol açtığını görecekler,böylece şimdiye kadar sadece özel sektör için ayrılmış olan yatırımlara (ve getirilere) erişebilecekler OTC.

Silk Road Token ICO

En iyisi ” örnek kurşun.”SRC Waves blockchain altında oluşturuldu, bu yüzden tipik bir değişimde tipik bir ICO’YA ev sahipliği yapmaya gerek yoktu . İlk olarak, ilişkili maliyetler için, ancak her şeyden önce, satış noktasının merkezileşmesinden kaynaklanan tehlikeler için. Saldırılara, soygunlara ve hacklere maruz kalıyorsunuz.
Bu nedenle, ICO’NUN bu aşaması, Waves blockchain üzerinde merkezi olmayan bir değişim şeklinde gerçekleştirilir.
Bunu yapmak için, sadece Waves DEX’İ kurmanız yeterlidir ve oradan” esnaf ” sekmesine gidin ve SRC belirteci tanımlayıcısını arayın: CjhHBGdQycCgmP4vRoWvEL1SLzSUw5d2gwvs4fr84dbu. Bununla, piyasadaki belirteci mükemmel bir şekilde tanımlayabilir ve satış teklifini kabul edebilir veya yeni bir teklifte bulunabiliriz; her zaman, JETONLARININ işlem görebileceği ETH dışında bulunan diğer borsalarda gördüğümüz gibi, merkezi olmayan bir değişim biçiminde.
Diğer satın alma biçimleri döviz alımını içerir, bu nedenle doğrudan LGR Group web sitesindeki ICO sayfasına gitmek en iyisidir.
İşte belirteç ve ICO’NUN teknik detaylarından bazıları:
* Toplam teklif: 1.000.000.000 SRC belirteçleri.
* Yumuşak kap: 100,000,000 SRC belirteçleri.
* Sert kapak: 500,000,000 SRC belirteçleri.
* Fiyat: 1 EUR. ICO fiyatı 0.90 EUR
* Son tarih: ICO, 30 Nisan’da veya yumuşak kapağa ulaşıldığında sona erer.

Sonuç
Profesyoneller tarafından yönetilen tam bir ekosistem arıyorsanız, Lgr Global tarafından Silk Road Coin büyük bir yatırım fırsatıdır.

Resmi Linkler

Web: https://lgrglobal.com
Twitter: https://twitter.com/silkroadcoins
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/2349597/
Telgraf: https://t.me/silkroadcoin_group

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.