Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

SEC Başkan Adayı: Ripple (XRP)’ın Kaderi Tüm Piyasayı Etkileyecek!

0 418

SEC Başkan Adayı: Ripple (XRP)’ın Kaderi Tüm Piyasayı Etkileyecek!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)’nun bir sonraki başkanı olması beklenen Gary Gensler, Ripple (XRP)’ın SEC ile yasal mücadelesinin kripto piyasası üzerinde geniş kapsamlı bir etkiye sahip olabileceğine inanıyor.

Gary Gensler: Menkul kıymet konusu, Ripple dışında piyasayı da etkileyebilir!

Gary Gensler, diğer kripto para projelerinin sonuçtan bağımsız olarak davadan doğrudan etkileneceğine inandığını söyledi. Gary Gensler konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ŞUNU SÖYLEYEYİM, EĞER MAHKEMELER BUNLARIN MENKUL KIYMET OLMADIĞINA KARAR VERİRSE, BUNUN FARKLI SONUÇLARI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BUNUN NEDENİ, BAŞKA BİRİNİN ‘NEDEN DÜZENLEMEDEN ÇIKIYORLAR, BEN DE DEĞİLİM?’ DİYECEK OLMASIDIR.

Yeni SEC Başkanı Ripple ve Bitcoin'i Nasıl Etkiler? Uzman İsim Açıkladı

Gary Gensler, piyasaya yönelik yaptığı açıklamalarda sürekli olarak XRP‘nin uyumlu olmayan bir menkul kıymet olduğuna inandığını belirtti. Gary Gensler konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

RİPPLE, XRP’Yİ DEĞERLİ BİR ŞEY İÇİN TAKAS EDİYOR VE ŞU ANDA KULLANIYORLAR. HER AY SATIYORLAR, KİLİT ALTINDA, EMANETTE VAR VE HER AY XRP SATIYORLAR. RİPPLE, BAŞLANGIÇTA 2013’TE GENESİS BLOĞUNU GERÇEKLEŞTİRDİ, ANCAK TOKENLERİN %80’İNİ ELİNDE TUTTU.

Ripple davası ile ilgili ön duruşma önümüzdeki ay yapılacak

SEC’in bir sonraki başkanı olarak seçilebilecek olan Gary Gensler, SEC Başkan Vekili Elad Roisman’ın yerini alacak. Ancak kötü haber ise Gary Gensler’ın XRP’nin bir menkul kıymet olarak sınıflandırılmasının “güçlü bir durum” olduğunu düşünmesidir. Ripple, toplam XRP arzının yarısından fazlasına sahip. Aralık 2017’de şirket, tüm tokenlerini aynı anda satmamaya söz verdi ve 55 milyar XRP’yi bir dizi kriptografik olarak güvence altına alınmış emanet hesabına kilitledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.