Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

Ripple ve Brezilya Merkez Bankasından Şüphe Çeken Toplantı

0 341

Ripple ve Brezilya Merkez Bankasından Şüphe Çeken Toplantı

XRP kripto para biriminin arkasındaki firma Ripple, 30 Mayıs tarihinde Brezilya merkez bankasıyla “kurumsal meseleleri” görüşmek üzere kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.Finansal kurumun web sitesine göre, Başkan Roberto Campos Neto, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve kripto şirketinin üç diğer temsilcisi ile bir video konferans yaptı.Web sitesinde toplantının genel amacı olarak “kurumsal konulardan” bahsedilmesine rağmen, medyaya kapalı olduğu için konuşmayla ilgili çok az ayrıntı bulunuyor.

Ripple’ın Brezilya planları

Ripple’in geçen yıl haziran ayında, özellikle Latin Amerika ve Brezilya’da genişleme amacıyla Sao Paulo ofisi açtığı ortaya çıktı.

Havale piyasaları, XRP kripto para birimi ile sınır ötesi ödeme işlemlerini kolaylaştırmayı amaçladığı için Ripple’ın asıl ilgi alanı. Brezilya’da havale işlemleri 2,5 milyar dolar civarında olup yerel pazarı kripto para şirketi için önemli bir hedefe dönüşmüş durumda.

Ripple, bugüne kadar blockchain tabanlı finansal hizmetler ağı RippleNet aracılığıyla üç büyük yerel oyuncu olan Santander, Bradesco ve Banco Rendimento ile ortaklıklar kurdu.

Zorla benimseme

Ripple ve XRP’nin sınır ötesi transferlerdeki rolü ABD Tüketici Mali Koruma Bürosu tarafından kabul edildi, ancak ajans XRP’nin yakın gelecekte yaygın bir şekilde benimsenmesi konusunda şüpheci olmaya devam ediyor.

Nisan ayında kripto şirketinin ortağı ve yatırımcısı olan Japon finans devi SBI Holdings, Ripple ile entegre ödemeleri Japonya’daki ATM’lere ekleme planlarını açıkladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.