Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,150.00
+83.08
Ethereum
$3,135.29
-7.43
Litecoin
$83.40
+0.89
DigitalCash
$30.06
+0.08
Monero
$119.40
+1.66
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.10
-0.03
Dogecoin
$0.15
-0

Ripple kullanıcılarının davaya müdahil olma talepleri reddedildi

1 522

Ripple kullanıcılarının davaya müdahil olma talepleri reddedildi

Federal Yargıç Analisa Torres, Aralık ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından Ripple’a karşı açılan davaya XRP yatırımcılarının müdahale etme çabasını reddetti.Karar, SEC’nin savunmaya geçirme çabasını filizlendirdi. Ancak yatırımcılar yeniden denemek isterlerse, daha sonraki bir tarihte bu tarz bir istek yeniden sunulabilecek.Bununla birlikte, davaya yeni taraflar eklemek için son tarih 16 Mart, yani Ripple, XRP Ordusundan bir yardım alamadan yasal savaşına devam etmek zorunda kalacak.

XRP sahipleri için sıkıntı

Deaton Hukuk Bürosu’ndan John Deaton, SEC’yi Ripple’a karşı eylemleriyle 15 milyar dolardan fazla zarara neden olmakla suçlayarak binlerce XRP sahibi adına davaya müdahale etme yönünde bir talepte bulunmuştu.Eğer bu başvuru onaylanmış olsaydı, token sahipleri kendilerini üçüncü taraf sanıklar olarak davaya sokacaklardı.Bu ayın başlarında SEC’in şikayetini değiştirmesi için hode Island federal mahkemesine sunulan bir yüksek mahkeme emri için dilekçeyi geri çekmişlerdi. Kurum, dilekçeyi reddederken, XRP sahiplerinin, kripto para borsalarının XRP’yi yeniden listeleyip listelemeyeceği konusunda kesin bir şey iddia edemediğini belirtmişti.

Birden fazla kripto para birimi platformu, token’ı kaldırmaya veya ticaretini askıya almaya başlamıştı. Bu da fiyatta keskin bir düşüşe neden olmuştu. Kraken CEO’su Jesse Powell, geçtiğimiz günlerde XRP ticaret kısıtlamaları hakkında konuşmuş ve bu durumun kripto para borsaları için “büyük bir asimetrik risk” oluşturduğunu iddia etmişti.

1 yorum
  1. […] ABD dolarına sabitli olacak, Facebook tarafından kurulan dijital para Diem’inki gibi “stablecoin’lerin finansal istikrar endişelerini artırabileceğini” […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.