Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,742.39
+166.19
Ethereum
$3,056.05
-7.71
Litecoin
$80.96
-0.38
DigitalCash
$29.76
+0.84
Monero
$119.58
+3.51
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.99
-0.02
Dogecoin
$0.15
0

Raoul Pal Bitcoin 2026’da milyon dolara ulaşacak

0 347

Raoul Pal Bitcoin 2026’da milyon dolara ulaşacak

Ünlü ekonomist Raoul Pal, Bitcoin fiyatının 2026’ya kadar neden 1 milyon dolara çıkacağını düşündüğünü açıklıyor. İşte ünlü ekonomistten milyon dolarlık Bitcoin tahmini…

Raoul Pal’dan Bitcoin tahmini: Bitcoin’in fiyat performansı daha fazla ilgi çekiyor

Yeni verdiği bir röportajda, Raoul Pal  arz ve talep kanunları açısından Bitcoin’in fiyatını değerlendiriyor. Ayrıca ünlü ekonomist, çok sayıda kurumsal yatırımcının Bitcoin piyasasına girdiğini belirtiyor. Raoul Pal konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

TEMEL OLARAK, TEDARİK KISITLIDIR, ALGORİTMİK OLARAK SINIRLANDIRILDI. BÖYLECE ASLA DEĞİŞTİRİLEMEZ, BÖYLECE ARZIN NE OLDUĞUNU HER ZAMAN BİLECEKSİNİZ. ÖYLEYSE SORU ŞU, TALEP NEDİR?  BUNUNLA İLGİLİ İLGİNÇ OLAN ŞEY, FİYATI NE KADAR ARTARSA, PİYASA DEĞERİ NE KADAR YÜKSELİRSE, FİNANSAL KURUMLARIN BUNA SAHİP OLMA OLANAĞI ARTIYOR. FİYAT PERFORMANSI DAHA FAZLA İLGİ ÇEKİYOR.

2017'de Görülen Bitcoin Fenomeni Tekrar Ortaya Çıktı: Ne Anlama Geliyor?

Ünlü ekonomistten Bitcoin tahmini: Modellerin tümü 2025-26’ya kadar 1 milyon dolarlık Bitcoin fiyatına işaret ediyor

Raoul Pal, Bitcoin için fiyat tahmininin, diğer değerleme yöntemlerinin yanı sıra Stok Akış Modeli’ne dayandığını söylüyor. Ünlü ekonomiste göre, modellerin tümü 2025-26’ya kadar 1 milyon dolarlık Bitcoin fiyatına işaret ediyor. Raoul Pal konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BEN BUNA BİRKAÇ FARKLI YOLDAN GELDİM. BİRİNCİSİ, TWİTTER’DA PLANB ADINDA BULABİLECEĞİNİZ BİRİ VAR VE STOK AKIŞ MODELİ’Nİ ANALİZ EDİYOR. BU DA BİR VARLIĞIN ZAMAN İÇİNDEKİ ARZ MİKTARINA VE BUNUN FİYATI NASIL ETKİLEDİĞİNE BAKMANIZ ANLAMINA GELİYOR. ESASEN KITLIKTIR. ALTIN’IN İŞLEYİŞİ, ELMASIN İŞLEYİŞİ, BUNUN GİBİ İŞLER… NADİR VARLIKLAR. VE NİSPETEN TAHMİN EDİLEBİLİR HALE GELİR. BU ÖNGÖRÜLEBİLİRLİK BİR TARİHE, 2025-26’YA KADAR 1 MİLYON DOLAR GİBİ BİR YERE ULAŞABİLECEĞİMİZİ GÖSTERİYOR. SONRA LOGARİTMİK ÖLÇEĞİ KULLANABİLİRİZ VE LOGARİTMİK ÖLÇEKTE BİTCOİN FİYATINA BAKABİLİRİZ, BU SİZE AYNI FİYAT TAHMİNLERİNİ VERİR. ÖYLEYSE, ONA BAKMANIN DİĞER YOLU, YER ÜSTÜ ALTIN ARZININ TOPLAM MİKTARINA VE FİYATINA BAKMAK VE SONRA AYNISINI BİTCOİN İÇİN YAPARSANIZ BENZER BİR ŞEY ELDE EDERSİNİZ. YANİ BUNU ÖNEREN BİRKAÇ ŞEY VAR. AMA DAHA MANTIKLI BİR SEVİYEDE, BİR MİLYON DOLAR VE BURADAN 50 KAT ARTIYOR. BİTCOİN ŞU ANDA PİYASA DEĞERİ OLARAK 640 MİLYAR DOLAR DEĞERİNDE… BU, ALTIN’IN PİYASA DEĞERİYLE İLGİLİ… BU MANTIKSIZ DEĞİL.

İşte Bitcoin İşlem Hacminde Rekor Seviyelerin Görülmesinin Sebebi

Raoul Pal, bir Bitcoin ETF’si başlatma çabalarının Bitcoin’in büyümesine katkı sağlayacağını ve bunun kurumların önde gelen kripto para birimine yatırım yapma olanağını arttıracağını belirtiyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.