Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,132.57
-498.71
Ethereum
$3,066.38
-36.87
Litecoin
$82.63
+1.21
DigitalCash
$29.97
+0.44
Monero
$118.62
+1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.38
-0.02
Dogecoin
$0.16
0

Piyasadaki Son Çöküşün Nedeni Bu!

0 360

Piyasadaki Son Çöküşün Nedeni Bu!

On-chain analist Willy Woo, son Bitcoin satışlarının milyar dolarlık bir balina transferini çevreleyen yanlış verilerden kaynaklanabileceğini söylüyor.

Willy Woo: Son Bitcoin satışları yanlış balina alarmından kaynaklandı!

Yeni bir röportajda usta analist Willy Woo, 1,5 milyar dolarlık Bitcoin’i harkete geçiren bir balinanın bu ayın başlarında büyük Bitcoin satışını başlatan katalizör olabileceğini söylüyor. Glassnode CTO’su Rafael Schultze-Kraft ile konuştuktan sonra Willy Woo, devasa bir BTC sandığının hareketleriyle ilgili yanlış verilerin, bir Bitcoin balinasının kriptolarını açık piyasada satılabileceği Gemini borsasına taşıdığını gösterdiğini söyledi. Ancak analiste göre, gerçekte hareket Gemini’nin fonlarının bir iç transferiydi. Willy Woo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BU BÜYÜK SATIŞI ANLAMAYA ÇALIŞIYORDUM. VE BİLİYORSUNUZ, EN YÜKSEK NOKTASI, SATMAK İÇİN BORSALARA YENİ TAŞINAN 1,5 MİLYAR DOLARIMIZ OLDUĞUNA DAİR KÜÇÜK BİR UYARI OLDUĞUNDA BAŞLADI… VARSAYIMSAL OLARAK BU BTC’LER SATILDI. VE BENCE BU DURUM YATIRIMCILAR ARASINDA YAYILDI VE SATIŞLARIN BUNDAN SONRA GELDİĞİNİ GÖRMEYE BAŞLADIK. GLASSNODE CTO’SUYLA KONUŞUYORDUM VE SADECE CÜZDANLARDA ASLINDA BİR ETİKETLEME HATASI VAR. GEMİNİ İÇİNDE SADECE KRİPTO PARALARIN DAHİLİ BİR HAREKETİ VARDI.

Bitcoin Fiyatının Son Düşüşü Sonrası Hangi Dersler Alınmalı?

Usta analist: Bitcoin 35.000 dolarlık bölgede sert bir zemine sahip

Usta analist, Bitcoin’in nefes kesen 58.000 doların üzerindeki rallisini yanlış balina alarmının sonlandırdığını açıklıyor. Willy Woo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BU, MOMENTUMUMUZU ÖLDÜREN ŞEY OLABİLİRDİ. AŞAĞIYA DOĞRU HAREKET ETMEK İÇİN BOLCA HAREKET ETTİK, ÇÜNKÜ TEMEL ZEMİNİN ÇOK ÜSTÜNDE UÇUYORUZ. AMA EVET, BU ÇILGINCA SATIŞA NEDEN OLAN ŞEY BU OLABİLİR. VE BU SADECE KÖTÜ VERİLERDEN KAYNAKLANAN KORKUYDU.

Bitcoin fiyatı bir dalış yapsa da Willy Woo, Bitcoin’in temelleri ve fiyat hareketleri hakkındaki tescilli verilerinin, en iyi kripto para biriminin güçlü bir boğa trendinde kaldığını gösterdiğini söylüyor. Ayrıca analist, BTC’nin 35.000 dolarlık bölgede sert bir zemine sahip olduğunu belirtiyor.

İşte usta analist Willy Woo’nun nokta atışı tahminleri

Willy Woo’ya başarılı tahminlerinden dolayı “Bitcoin Ustası ve Kâhini” deniyor. Analist, Mayıs ayında Bitcoin’in 7.500 dolardan işlem gördüğü zamanlarda üçüncü ya da dördüncü çeyrekte fiyatın 5.500 dolar seviyelerine düşeceğini iddia etti ve analistin belirttiği fiyat hedefi gerçekleşti.

Bu Logaritmik Metrik Bitcoin İçin Korkutan Seviyeleri İşaretledi

Daha sonra Bitcoin’de 3.000 dolar seviyelerinin görüleceğini öne süren Willy Woo,  bunu da bildi. Ayrıca analist kendi geliştirdiği NVT yöntemine dayanan tahminlerinde yüksek başarı oranı yakaladı. Willy Woo, geçtiğimiz haftalarda son derece doğru tahminlerde bulundu. Analist, Ağustos sonunda Bitcoin’in 9.000 dolarlık seviyelere düşüşünü ve 10.000 dolardan 11.200 dolara yükselişini doğru bildi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.