Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,973.93
+632.09
Ethereum
$3,180.39
+33.33
Litecoin
$84.69
+0.47
DigitalCash
$30.84
+0.56
Monero
$121.39
+1.23
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.83
+0.01
Dogecoin
$0.15
0

Peter Brandt : Bitcoin 2000 Dolar olabilir

0 371

Peter Brandt : Bitcoin 2000 Dolar olabilir.

Deneyimli yatırımcı Peter Brandt, kripto para piyasasındaki olumlu havaya limon sıktı. Bitcoin’in 2.000 dolara düşebileceğini iddia etti. Bitcoin (BTC) yatırımcılarının bir süredir yüzü gülüyor olsa da uzman trader Peter Brandt’ten korkutan bir iddia geldi. Brandt’e göre ayı senaryosu oluşursa BTC/USD paritesi 2.000 doları görülebilir. Emtia ticaretinin önemli isimlerinden Peter Brandt, 23 Mart tarihinde Twitter üzerinden yaptığı piyasa analizinde olumsuz bir tablo çizdi. Kısa vadede satış süreci yaşanması halinde keskin bir düşüşün yaşanabileceğini iddia eden Brandt, ayı piyasası oluşması durumunda 2.000 dolar seviyesine kadar düşüş beklediğini vurguladı.

Brandt ile Twitter’dan mesajlaşan Adamant Capital’den Tuur Demeester ise, devam eden likidite krizi nedeniyle BTC’nin “son derece satılabilir” olduğunu açıkladı. Ancak, “insanlar paralarının devalüe olduğunu anlamaları durumunda yeniden Bitcoin’e akın ederler” ifadesini kullandı. Yayımlanan son raporlar da Demeester’i destekler yönde. Baidu ve Google Trends verilerine göre, Corona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan insanların “Bitcoin satın al” aramaları, ellerindeki BTC’leri satmak isteyenlerden daha fazla gözüküyor.

Kripto para piyasasını olumlu hava kaplamıştı

Corona virüs salgınının ilk günlerinde geleneksel piyasalardan ayrışan ve yükseliş trendi yakalayan kripto para piyasası, 12-13 Mart tarihleri arasında adeta kabusu yaşamış, bir günde rekor satışlara sahne olmuştu. 8.000 dolar seviyelerinden 3.700 dolar noktasına kadar gerileyen Bitcoin, üzerindeki ölü toprağını atarak yeniden yükseliş trendi yakaladı. Geçtiğimiz hafta olumlu yönde tepki veren kripto para piyasası, haftalık yükseliş trendi ile yatırımcılarını güldürdü. 20 Mart itibarıyla mucizevi geri dönüş yakalayan Bitcoin, haftalık yaklaşık yüzde 90 kazanç elde ederek cuma günü kısa süreliğine de olsa 7.000 dolar seviyesine dayanmıştı. Geleneksel piyasalar kan ağlarken Bitcoin başta olmak üzere kripto para piyasası Corona virüs salgını sürecini olumlu yönde atlatmaya çalışıyor. Ünlü analist Peter Brandt ise piyasanın yakaladığı olumlu tabloya gölge düşürecek cinsten açıklamalar yapıyor. Ünlü yatırımcı Peter Brandt, 17 Mart tarihinde yaptığı açıklamada blok ödülü yarılanmasının (halving) Bitcoin fiyatına yapacağı etkinin çoğu kişinin beklediğinden daha az olacağını iddia etti.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.