Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

Pelosi’nin 27 Yaşındaki Rakibi, Bağış Olarak Kripto Para Kabul Ediyor

0 405

Pelosi’nin 27 Yaşındaki Rakibi, Bağış Olarak Kripto Para Kabul Ediyor .

Temsilci ve Meclis Başkanı Nancy Pelosi’ye rakip olarak 2020 ABD Temsilciler Meclisi adayı kripto para bağışlarını kabul ediyor.

Kripto ile ekonomik özgürlüğe destek

Adayın web sitesine göre Emerson Collective ve Democracy Earth ile hizmet veren bir Stanford mühendisi ve tasarımcısı olan Agatha Bacelar, mevcut siyasi kuruluşun “herkesin ekonomik özgürlüğe sahip olduğu” bir geleceği engellemek istediğini savunuyor.

Rakip aday, en popüler ABD merkezli kripto borsalarından ve cüzdan hizmetlerinden biri olan Coinbase üzerinden Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) ve USD Coin (USDC) dahil beş kripto para biriminde bağış kabul ediyor.

Bacelar, 3 Mart 2020’de yapılacak ön seçimlerde Kaliforniya’nın 12. Kongre bölgesinde Demokrat aday adayı olmayı hedefliyor. Şimdiye dek adaylık kampanyası için 1 milyon dolarlık hedefin 5.000 dolarını topladı. Bacelar, 1 milyon dolarlık hedefin Pelosi’nin Facebook’taki hissesinin değerine eşit olduğunu iddia ediyor.

Pelosi 31 yıldır Kongre’de San Francisco’yu temsil ettiği üzere mühendisin adaylığı oldukça ciddi zorluklarla karşı karşıya kalacak. Pelosi Meclis Başkanı olarak Amerikan siyasi süreci üzerinde önemli bir etkiye sahip ve yakın zamanda ABD Başkanı Donald Trump’a karşı açılan görevi kötüye kullanma suçlamasını savundu.

Picture

ABD’de kripto sektörü baskı altında

Bacelar Meclis’teki teknoloji farkındalığını eleştirerek, temsilcilerden sadece yüzde 3’ünün bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarında geçmişi olduğunu öne sürdü.

27 yaşındaki Brezilyalı göçmen ve San Francisco’lu Bacelar, ABD’deki kripto sektörünün son zamanlarda baskı altında olduğunu söyledi ve ülkenin fiili kripto sektör merkezi San Francisco’daki yenilikçilerin federal müdahaleyle uzaklaştırıldığını belirtti. Bacelar’ın yazısı şu şekilde:

“Blockchain girişimleri artık ABD’de firma kurmuyor, mevzuat eylemsizliği ve büyük teknoloji firmalarından yana olan politikalar ise tekellerin gelecek seviyenin getireceği rakipleri engellemesine izin veriyor.”

Politikada kripto

Kripto paralar ABD’deki politik sürecin çeşitli yönlerine giriş yapıyor. Ülkedeki çeşitli seviyelerdeki siyasi adaylar adaylık kampanyalarının finansmanında dijital varlık kabul ediyor.

Kripto sektörü Washington DC’de temsil için de mekanizmalar oluşturdu. İlk Bitcoin tabanlı siyasi eylem komitesi PitPAC, Politicoin isimli tokeniyle aday destek programını genişleteceğini Ağustos ayında duyurmuştu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.