Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,629.33
+392.85
Ethereum
$3,255.98
+85.87
Litecoin
$87.02
+2.26
DigitalCash
$31.62
+0.3
Monero
$121.21
-1.01
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.03
+0.04
Dogecoin
$0.16
0

PayPal’dan Kripto Para Yatırımcılarını Sevindirecek Haber

0 505

Dünyanın en köklü ödeme hizmeti sağlayıcılarından biri olan PayPal’dan kripto para yatırımcılarını sevindirecek bir haber geldi. Habere göre bundan sonra kullanıcılar hesaplarındaki kripto paralarını 3. taraf cüzdanlara aktarabilecekler. Bundan öncesinde ise kullanıcılar PayPal hesaplarında kripto para tutabiliyor ancak platformun dışarısına çıkartamıyordu. Böylece artık PayPal kullanıcıları da kripto para ekosisteminin önemli bir parçasını oluşturacaklar gibi görünüyor.

Ödeme devi PayPal’a ait bir şirket olan Venmo da bu özellikten faydalanacak. Şirketin kripto para alanından sorumlu isim olan Jose Fernandez da Ponte konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Bu hizmet olabildiğince genişletmek ve açık hale getirmek istiyoruz. Kullanıcılarımıza istedikleri şekilde ödeme yapmalarına izin verecek seçenekler sunmayı hedefliyoruz. İnsanlar, yatırım yapmak adına kripto paralarını platforma getirmek istiyor, biz de seçenek yelpazemizi genişleterek daha fazla hizmet sunmak istiyoruz.”

Tüm bunlara ek olarak ödeme devi şirketin kendine ait bir sabit değerli coin çıkartmak istediği de biliniyor. Bunun için Ava Labs ile görüşme halinde olan şirket kısa sürede bu önemli haberi de açıklayabilir. Böylece sistem içerisinde kullanıcıların çeşitli kripto para birimlerini alıp satabilmeleri hız kazanacaktır.

Bitcoin (BTC) Tekrardan 40.000 Doların Üstüne Çıkmayı Başardı İşte Detaylar

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.