Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,973.93
+632.09
Ethereum
$3,180.39
+33.33
Litecoin
$84.69
+0.47
DigitalCash
$30.84
+0.56
Monero
$121.39
+1.23
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.83
+0.01
Dogecoin
$0.15
0

Öncü Bitcoin Borsasından Popüler Altcoin’e Listeleme Müjdesi!

0 529

Öncü Bitcoin Borsasından Popüler Altcoin’e Listeleme Müjdesi!

Popüler kripto para ve türev borsası OKEx, piyasadaki bazı önde gelen projeleri listeleyerek DeFi devrimini desteklemeye devam ediyor. Popüler altcoin Celsius Network (CEL), OKEx’in kripto parayı desteklediğini duyurmasının ardından listeye katılan en son üye oldu.

Öncü kripto para borsası OKEx, yeni bir altcoin projesini listeliyor: CEL!

Öncü kripto para borsası OKEx, yeni bir altcoin projesini listeliyor ve Celsius Network (CEL)’ü platformuna ekliyor. Celsius Network, son birkaç yılda önemli bir popülerlik kazanan önde gelen bir kripto ödünç alma ve borç verme ekosistemidir. Yönetilen 10 milyar dolardan fazla kripto varlığı ve 250 milyon doların üzerinde getiri ödemesi ile Celsius Network, aralarında en büyüğü olan OKEx de dahil olmak üzere önde gelen borsalarda listelendi. OKEx CEO’su Jay Hao, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

CELSİUS’UN CEL TOKENİNİ OKEX BORSASINA EKLEYEREK KRİPTO ÖDÜNÇ ALMA VE BORÇ VERME EKOSİSTEMİNİN BÜYÜMESİNE YARDIMCI OLMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUZ. KRİPTO PARA BİRİMLERİNİN DÜNYADAKİ TÜM İNSANLARA FİNANSAL ÖZGÜRLÜK SAĞLAYABİLECEĞİNE DAİR AYNI İNANCI PAYLAŞIYORUZ VE ENDÜSTRİ BÜYÜDÜKÇE HEM MERKEZİ HEM DE ADEMİ MERKEZİYETÇİ ÇÖZÜMLER İÇİN YER OLDUĞUNA İNANIYORUZ. PİYASADA EN HIZLI BÜYÜYEN PLATFORMLARDAN BİRİ OLAN CELSİUS, OKEX’İN SÜREKLİ YENİLİKÇİLİĞE OLAN DERİN BAĞLILIĞINI DA YANSITIYOR.  ONLARLA BİRLİKTE BÜYÜMEYİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ.

Bitcoin ve Bu 5 Altcoin Rekor Kırıyor! Yeni ATH’ler Görüldü

OKEx, desteklenen CEL ticaret çiftlerinin sayısını artırmayı planlıyor

CEL artık OKEx’te mevcut olduğunda, kullanıcılar yalnızca değerli altcoin’lerden birini alıp satmazlar, aynı zamanda Celsius Network’ün sunduğu avantajlardan yararlanmak için CEL satın alabilir ve tutabilirler. Bu avantajlar arasında %25’e varan getiri, standart oranlardan %25 daha düşük faizle kripto kredileri ve %4,86 ​​APY ile haftalık ödüller yer alıyor. Celsius Network’ün CEO’su Alex Mashinsky, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

BU CEL VE CELSİUS TOPLULUĞU İÇİN ÇOK HEYECAN VERİCİ BİR GÜN. OKEX, KRİPTO BORSASI İLE DÜNYAYA LİDERLİK EDİYOR VE BU ORTAKLIK, DÜNYA ÇAPINDA MİLYONLARCA MÜŞTERİNİN ARTIK CEL’E VE TÜM FİNANSAL AVANTAJLARINA ERİŞEBİLECEĞİ ANLAMINA GELİYOR. CELSİUS, HERKES İÇİN EKONOMİK VE FİNANSAL BAĞIMSIZLIĞI KATALİZE ETMEYE KARARLI VE OKEX GİBİ TİCARET PROGRAMLARIYLA ORTAKLIK YAPMAK BUNU MÜMKÜN KILMAYA YARDIMCI OLUYOR.

Önümüzdeki günlerde OKEx, desteklenen CEL ticaret çiftlerinin sayısını artırmayı planlıyor ve bu durum, kripto paranın erişilebilirliğini daha da artıracak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.