Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,934.48
+1045.93
Ethereum
$3,591.11
+25.95
Litecoin
$94.91
+0.63
DigitalCash
$38.37
+0.76
Monero
$135.84
-2.38
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.41
+0.83
Dogecoin
$0.22
+0.03

OKCoin Yeni Para Birimi Desteğini Açıkladı

0 470

OKCoin Yeni Para Birimi Desteğini Açıkladı .

Dünyanın en eski kripto para borsalarından olan OKCoin, yeni bir para birimiyle daha Bitcoin ve Ether satın alma olanağı sunuyor. Dünyanın en eski kripto para borsalarından biri olan OKCoin, Singapur doları (SGD) desteği ekleyerek fiat-kripto çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. 12 Mart’tan itibaren OKCoin kullanıcıları, Singapur’un resmi fiat (itibari) para birimini (Singapur doları) Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) gibi önde gelen kripto para birimleri almak ve satmak için kullanabilecekler. Singapur doları, komşu ülkesi Brunei’de de resmi olarak kabul edildiğinden, her iki bölgedeki kişi ve kurumlar Singapur dolarlarıyla kripto para işlemleri yapabiliyorlar.

Singapur doları, ABD doları ve avrodan sonra OKCoin tarafından desteklenen üçüncü fiat para birimi. Singapur doları desteğinin başlamasıyla birlikte OKCoin, Güneydoğu Asya ve Asya Pasifik bölgesi için önemli bir finans merkezi olan Singapur’da yeni bir ofis kuruyor. Şirket şimdi OKCoin’in küresel kripto para birimini benimseme konusundaki misyonunun bir parçası olarak bölgede işe alım gerçekleşetirecek. Başlangıç aşamasında, aynı zamanda dünyanın üçüncü büyük kripto borsası OKEx’in kurucusu olan Star Xu tarafından Çin’de kurulan OKCoin, şimdi resmi olarak San Francisco’da bulunuyor ve Malta dahil olmak üzere dünya çapında bir dizi ofisi var. Fiat odaklı kripto para birimi platformu 184 ülkede geçerli.

OKCoin, kripto dostu düzenlemelerden yararlanmak için Singapur bölgesine giriş yaptı

Borsa, ülkedeki yerel kripto para işletmelerini destekleyici yasalardan yararlanmak üzere Singapur’u seçti. 28 Ocak’ta Singapur, kripto para birimi mevzuatı olan Ödeme Hizmetleri Yasası’nı (PSA) kabul etti ve Singapur Para Otoritesi (MAS) kripto para firmalarını resmi olarak ülkenin merkez bankası ve büyük mali düzenleyici otoritenin gözetimi altına aldı. Bazı yerel kripto şirketleri PSA’nın potansiyel faydaları hakkında görüş bildirdi. Bazı sektör oyuncuları, MAS’ın yeni kripto düzenlemelerinin güvenilir blockchain şirketlerini Singapur’a çekeceğini ve lisans almak için girişimde bulunacaklarını iddia etti. OKCoin sözcüsü şunları söyledi:

“Singapur hükümetinin blockchain’in büyümesine ve gelişmesine gösterdiği ilgi, şehir devletini sektörü ileriye götüren küresel liderler arasında kılacak. Singapur, OKCoin için odak noktası haline gelecek.”

2019 tarihli bir rapora göre Singapur; İngiltere, ABD ve Hong Kong gibi büyük bölgelerin yanı sıra kayıtlı dijital para birimi borsalarının sayısı bakımından en büyük ülkelerden biri.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.