Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,034.88
+1586.71
Ethereum
$3,061.46
+55.38
Litecoin
$82.18
+2.45
DigitalCash
$29.75
+1.17
Monero
$119.16
+3.88
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.31
+0.82
Dogecoin
$0.16
+0.01

Justin Sun: Türkiye’deki Kripto Para Topluluğuna Hayran Kaldım!

0 307

Justin Sun: Türkiye’deki Kripto Para Topluluğuna Hayran Kaldım!

Tron’un (TRX) kurucusu ve BitTorrent CEO’su Justin Sun, Huobi Türkiye Telegram kanalında kripto para topluluğunun sorularını yanıtladı.

18 Ağustos tarihinde Telegram üzerinde düzenlenen etkinlikte, Türkiye’deki kripto para meraklıları Justin Sun’a birbirinden ilginç sorular yöneltti. Soruların kalitesinden etkilendiğini söyleyen Sun, “Türkiye’deki kripto para topluluğuna hayran kaldım!” ifadesini kullandı.

JUST projesi üzerinde iki farklı token

Stabil kripto para ödünç verme (lending) projesi JUST’tan bahseden Sun, kullanıcılara yönetim mekanizmaları sunma gibi özellikleri olan adil ve merkeziyetsiz bir finansal sistemi kurmayı hedeflediklerini belirtti.

İlk tokenleri USDJ’nin, ABD dolarına 1:1 oranında endeksli stablecoin olduğunu söyleyen Sun, JUST’ın CDP portalı üzerinden TRX teminatı verilerek üretildiğini vurguladı.

İkinci token olan JST ise; faizlerin ödenmesi, platformun idamesi, oylama ile yönetime katılma gibi aktiviteler için kullanılacak.

Justin Sun: “Kurumların ilgilerini çekmek için DeFi önemli”

Soru-cevap etkinliğinde, beşi Twitter’dan beşi Telegram’dan olmak üzere Justin Sun’a 10 soru yöneltildi.

Twitter’dan gelen “Neden DeFi tabanlı bir proje geliştirmek istediniz?” sorusuna Sun, şu cevabı verdi:

“[…] Aktif bir finansal altyapı sunmakla kalmayıp, aynı zamanda finansal kurumların ve kredi yatırımcılarının ilgilerini ekosistemimize çekebilmek için [DeFi protokolleri] değerli.”

DeFi hakkındaki görüşleri ve bu sistemin geleceği hakkında neler düşündüğü sorulduğunda Sun, “Yakın gelecekte, kripto dünyasındaki kullanıcılar en çok DeFi ve stablecoin’lerden faydalanacaklar” cevabını verdi.

“DeFi konseptinin, Tron stratejisinin merkezinde olduğunu” ifade eden Sun, DeFi alanına birkaç yıl önce adım attıklarını vurguladı.

Merkeziyetsiz finans (DeFi) projelerinin, insanların yatırım, kredi ve borç konusundaki bakış açılarını değiştirdiği düşüncesine yanıt veren Sun, “DeFi, doğrusal olmayan bir büyüme yakalayacak” dedi.

“Yakın zamanda yaşanacak hareketler, şu an gördüklerimizin 10 ila 100 katı olacak. Borç alma / verme hızında da artış yaşanacağına inanıyorum.”

“Türkiye, küresel topluluğumuzun en önemli parçalarından biri”

Türkiye’deki kripto para topluluğunun yeni nesil protokolleri benimseme gücünün farkında olduklarını söyleyen Tron kurucusu, “küresel topluluğumuzun en önemli parçalarından biri Türkiye” dedi.

“Üyelerimiz oldukça sıcak kanlı. Dlive gibi projeler ve Huobi gibi borsalar da topluluğa yüksek öncelikler tanımakta. Edindiğim tecrübeler sonucunda, Türk topluluğuna hayran kaldım!”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.