Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

Jimmy Song’dan EOS Scam ve Etherum Çöp Proje İddaları

0 444

EOS hakkındaki ilk yorumlarından beri dikkat çeken Jimmy Song, 5 yıl süre sonrası hakkında çarpıcı iddiada bulundu.

Song, sıklıkla “scam” yakştırması yaptığı EOS’un ilerleyen yıllarda çöp olacağını söyledi. Popüler Bitcoin geliştiricisi, Crypto Insider’la yaptığı röportajda açık sözlü söylemlerde bulundu.

Röportajda Bitcoin’in blok zincirinde yan uygulama olarak Liquid Network hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Kripto para ekosistemi için gelişmelerin olumlu yönlü olduğunu da vurguladı.

Bitcoin geliştirici ve eğitmeni olan Jimmy Song EOS hakkındaki açıklamalarıyla çok sayıda yatırımcının tepkisini çekti. Scam sınıfında değerlendirilebilecek bir kripto olduğunu söyleyerek uzak durulması gerektiğini açıkladı.

İlerleyen 5 yıl içerisindeki süreçte EOS’un kendisini hiçbir yerde bulamayacağına dair önemli veriler olduğuna işaret etti.

“Bitcoin Cash’in Varlığı Gereksiz”

Çarpıcı açıklamaları EOS ile sınırlı kalmayan Song, Bitcoin Cash için de gündem yaratacak sözler söyledi.

BCH’nin varlığının hiçbir sebebi olmadığına dair yorum yapan geliştirici, Ethereum ağını da hedef aldı. Ethereum’un gelişim sürecinin kendi kriterlerine göre zayıf olduğunu belirtti.

Teknolojik açıdan Ethereum’un ilginç olmadığına da vurgu yaptı. Bu sözlerine ek olarak platformun dolandırıcılar için biçilmiş kaftan yorumuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

EOS, BCH ve ETH hakkındaki yorumlarıyla birlikte çok sayıda kişiyi sinirlendirmiş gibi görünüyor. Ünlü isim tarafından yapılan röportajdaki çarpıcı açıklamalar gündem oluşturdu.

Eleştirilerin Haklı Olup Olmadığını Zaman Gösterecek

Yakın gelecek zaman hakkında yaptığı değerlendirmelerle birlikte 5 senelik periyotta değişim yaşanacağına dikkat çekti.

Crypto Insider’la olan röportajındaki açıklamalara karşı henüz yanıt yok. Farklı kanallar üzerinden sürekli olarak yaptığı eleştirileri böylelikle geliştirmiş oldu.

Şu an için kripto para borsalarında yüksek işlem hacmine sahip kriptoların gelecekteki durumları merak konusu oldu. 5 yıllık süre içerisinde Song haklı çıkarsa önemli rol değişimleri yaşanabilir.

 

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın: Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.