Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,600.63
+414.12
Ethereum
$3,231.76
+45.59
Litecoin
$84.91
-0.14
DigitalCash
$31.39
+0.08
Monero
$122.34
+1.39
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$28.19
+0.06
Dogecoin
$0.16
0

İngiltere Merkez Bankasından Kripto Paralara Karşı Sert Bir Dilde Uyarı

0 301

İngiltere Merkez Bankası Müdürü Andrew Bailey bugün kripto paralara karşı sert bir dilde uyarı içeren açıklamalarda bulundu. Kripto paralara karşı daha önce de olumsuz sözler sarf eden Bailey yatırımcıları tekrardan uyarmış durumda.

Merkez Bankası Müdüründen Sert Açıklamalar

Kripto para piyasalarının son günlerdeki düşüşlerinden destek alan Andrew Bailey’den sert açıklamalar geldi. Müdürün konuya ilişkin yaptığı açıklamalardan bir kesit ise şu şekilde:

“Kripto paralara yatırım yapan insanlar tüm parasını kaybedebilir. Özellikle finans kurumlarının kripto varlıklara karşı daha temkinli yaklaşması gerekiyor”.

Kripto paraların risklerinin yanında onlara net bir şekilde karşı duran Bailey yatırımcıları korkutmuş durumda. Buna ek olarak müdürden gelen açıklamalar ülkenin önde gelen yatırım kuruluşlarını da negatif pozisyonlara teşvik etmekte.

İngiltere Merkez Bankasının müdürü tarafından yapılan bu açıklamalar piyasalarda karşılık bulmuş durumda. Açıklamaları takiben düşüşe geçen Bitcoin (BTC) şu anda 47.300 dolardan işlem görüyor. Günü %6 düşüş ile sürdüren kripto para liderinde olumsuzluklar arka arkaya gelmiş durumda. Yine aynı gün Rusya tarafından kurumların BTC yatırımlarını kısıtlaması da piyasalara olumsuz bir hava katmıştı. Arka arkaya gelen bu olaylarla birlikte piyasaların bir süre daha düşüş trendinde kalacağı düşünülüyor.

The Sandbox’ın (SAND) Arkasındaki Şirketten Yeni Proje Haberi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.