Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-3738.09
Ethereum
-273.66
Litecoin
-5.35
DigitalCash
-4.07
Monero
-4.48
Nxt
-0
Ethereum Classic
-3.05
Dogecoin
-0.02

Huobi ile Rusya İşbirliği Yaptı

0 570

Singapur merkezli kripto para borsası olan Huobi, Rusya’daki ilk ofisini resmi olarak açtığını duyurdu.

Huobi Rusya adıyla açılan kripto para borsası ofisi, Dijital Dönüşüm Merkezi ortaklığıyla hayata geçirilmiş oldu. Rusya Kalkınma Bankası tarafından aldığı destekle beraber bölgesel ortaklık programı Huobi’ye sunuluyor. Blockchain ve kripto paraların teşviki amacıyla işlemler devam ettirilmekte.

Huobi’den David Chen, faaliyetlere başlangıç hakkında yaptığı konuşmasında olumlu izlenim verdi. İlginin sürekli arttığı bir ülkede ofis açtıklarını dile getiren isim, geleceğin iyi sonuçları oluşturacağı konusunda ısrarcı.

Ayı sezonuna rağmen yükselişte

Rusya, kripto para borsalarının işlem hacmi de ayı piyasasına rağmen en iyi durumda olan ülkelerden biri. Artan aktiflik oranıyla beraber hacimler giderek yükselen seviyede.

Huobi ilk olarak yılın ilk çeyreğinde VEB İnovasyon Fonu’na katılım sağlamıştı. Çeşitli Blockchain ve kripto para projelerini araştıran fon Rusya ile ilişkilerin başladığı temel oldu.

Aralık ayı içerisinde de Rusya Kalkınma Bankası ile ortaklığın yapılması, önemli bir gelişme olarak nitelendirildi. 1922 tarihinde Sovyetler Birliği döneminde kuruluşu gerçekleştirilen banka ile işbirliği ilerleyen zamanlarda büyüyebilir.

Rus devlet bankaları kripto paralara yoğunlaşıyor

Rusya’nın devlet bankaları için ön çok ön plana çıkan detay nokta, kripto paralara yoğunlaşmaları oluyor. İşlem hacimlerinin artmasının yanı sıra kullanıcı taleplerini karşılama noktasında Rusya gelişim gösteriyor.

Devlet desteğinin artırılmış olarak devam etmesi durumu şu an için geçerliliğini koruyor. Her geçen zaman diliminde kripto paralarla olan ilişki seviyesi iyiye gidiyor. Rusya, bu bağlamda diğer ülkelere göre daha iyimser durumda.

Piyasa durumundan bağımsız olarak yapılan yatırımlar ve yeni araştırmalarla beraber son derece etkili bir oyuncu konumunda. Huobi’ye verilen destek kripto para çalışmalarına hız kazandırabilir.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.