Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,830.82
-556.07
Ethereum
$3,521.60
-51.23
Litecoin
$93.13
-3.24
DigitalCash
$37.97
-0.94
Monero
$135.47
-3.06
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$31.84
-0.52
Dogecoin
$0.21
+0.01

Google play metamask yasağını kaldırdı

0 393

Google play metamask yasağını kaldırdı .

Büyük Ethereum tarayıcı uzantısı ve cüzdan hizmeti Metamask, 2020’nin başlamasıyla kutlanacak bir şey var ve kullanıcılarına Google’ın tarayıcı eklentisindeki kısa ömürlü yasağını tersine çevirdiğini bildiriyor.

1 Ocak 2020’de yayınlanan bir tweet’te MetaMask ekibi şunları açıkladı:

“Dikkatle değerlendirildiğinde Google, MetaMask mobil uygulamasının Google Play (Android) mağazasına geri dönmesine izin verdi! Açık bir ağdaki tüm müminlere desteğimizden bahsettikleri için teşekkürler! ”

MetaMask, Google Chrome için, Ethereum tabanlı merkezi olmayan uygulamaları veya dApp’ları tam bir Ethereum düğümü çalıştırmaya gerek kalmadan çalıştırabilen yerleşik bir kripto cüzdanı içeren bir tarayıcı uzantısıdır. Google’ın u dönüşü, Google Play App Store’da MetaMask Android istemcisini askıya aldıktan sadece bir hafta sonra, mobil cihazlarda (özellikle MetaMask ile ilgili olmayan) kripto para birimi kullanan uygulamalara karşı politikasına atıfta bulunduğu bildirildi.  MetaMask, 26 Aralık’taki yasak haberlerini tweetlemişti ve itirazının Google Play tarafından reddedildiğini de ekledi . MetaMask, yeni yıl dizisinde kullanıcılarına Google kara listesi sırasında alternatif dağıtım yöntemleri önerdikleri için teşekkür etti ve “deneyim bizi daha esnek hale getirdi ve bir topluluk olarak buna dayanma konusunda daha güçlü olduğumuzu” söyledi.

Takım baskıları

Aralık ayı sonlarında bildirildiği gibi , bir MetaMask katılımcısı yakın zamanda MetaMask ekibinin “tamamen bunalmış” olduğunu ve ana şirketi ConsenSys tarafından yeterince desteklenmediğini iddia etti.  Katkıda bulunan ayrıca MetaMask ekibinin iş akışının ne şeffaf ne de merkezi olmayan olduğunu iddia etti ve projenin kodunun “düşük kalitede, teknik borçlarla dolu” olduğunu iddia etti. Buna karşılık, MetaMask çalışanı Daniel Finlay, tam teşekküllü bir ekip üyesi olmayan birinin “iltihaplı ve alarmist” tonu olarak nitelendirdiğini reddetti, ancak katılımcının bazı eleştirilerinin doğruluğunu kabul etti – özellikle projenin koduyla ilgili olarak .  Tekrarlamasında Finlay, MetaMask’ın projeyi desteklediği için “ConsenSys ve Joe [Lubin] ‘a inanılmaz derecede minnettar olduğunu” ekledi. Google’ın yanı sıra YouTube, geçen ay kriptoyla ilgili sansür tartışmalarının merkezinde yer alıyordu ; bu, daha sonra hızlı bir şekilde geri izlendi ve “hatasını” kabul etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.