Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,669.18
+3302.77
Ethereum
$3,100.20
+114.84
Litecoin
$80.74
+0.06
DigitalCash
$29.52
+1.7
Monero
$118.00
+3.94
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.06
+0.68
Dogecoin
$0.15
+0.01

Kripto Hedge Fonu Yöneticileri: Ether’den Ne Köy Olur Ne Kasaba

0 532

Kripto Hedge Fonu Yöneticileri: Ether’den Ne Köy Olur Ne Kasaba

İki kripto fon yöneticisi, Ether’in (ETH) ne yatırımcılar için değerli bir varlık ne de büyük bir değer deposu olduğunu ileri sürdü.Exponential Investments’dan Steven McClurg ve Leah Wald, 11 Haziran’da yayımladıkları raporda, Ether’in “riskli varlık” sınıfına girdiğini ve kripto para topluluğundaki birçok kişinin inandığı gibi güvenilir bir yatırım olmadığını söyledi.Kripto fon yöneticileri, Bitcoin (BTC) dijital altına benzetilirken, ETH’nin ise “dijital tungsten”e benzediğini belirttiler. Onlara göre ETH, gelecekteki satın alma gücünü sabit tutacak seviyede kararlı değil.

“Ethereum, Bitcoin’in en büyük özelliklerinden birine, ‘tahmin edilebilir kıtlığa’ sahip değil. Bunun yerine antitezi gerçekliği.”

Raporda, Ether ihracını çevreleyen para politikasının tutarsız ve token arzının da enflasyona karşı savunmasız olduğu ifade edildi. Değer deposu için uygun olmadığı söylendi.Ether’in bir değer deposu olarak hizmet edememesi nedeniyle, oldukça riskli spekülatif araç olmaya devam ediyor. Ether trader’ları, kısa zaman dilimi içindeki fiyat değişikliklerinden kâr elde etmek istiyor. Yüksek getiri, yüksek riski beraberinde getirir.”

Birçok fon yöneticisi hala Ether’i tercih ediyor

PwC tarafından yayımlanan raporda ise kripto riskten korunma fonlarının yönetimi altındaki varlıklarının 2019’da iki katına çıkarak 2 milyar dolara ulaştığını belirtilmişti. Bu portföylerin yüzde 67’si Ether’e yapılan yatırımları içeriyordu.Ancak ikili, “Ether hem kötü bir değer deposu, hem de üzerinde spekülasyon yapmaya uygun bir kripto para birimi” açıklamasında bulundu.Grayscale Investments bu düşünceye katılmıyor gibi görünüyor. 5 Haziran’da yapılan haberde firmanın 2020’de 110 milyon dolar değerinde ETH satın aldığı aktarılmıştı.Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi şu anda düşüş eğilimi gösteriyor ve fiyat 24 saat içinde yüzde 4 azalarak 245 dolardan 236 dolara geriledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.