Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,850.05
+561.16
Ethereum
$3,256.65
+78.89
Litecoin
$86.30
+1.93
DigitalCash
$31.78
+0.43
Monero
$121.72
+0.6
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.37
+0.35
Dogecoin
$0.16
0

Ethereum Tabanlı Tokenler Hafta Boyunca Nasıl İşlem Görüyorlar?

0 507

Ethereum Tabanlı Tokenler Hafta Boyunca Nasıl İşlem Görüyorlar?

Altcoin’ler de artışlar başlayınca daha aktif Ethereum tabanlı ERC-20 token’larının bazıları daha çekici bir hal aldı. Öte yandan Ethereum Blockchain’inde çalışan ERC-20 token’ları uzun süren ayı piyasasından sonra birçoğu tarihin tozlu sayfalarındaki yerini aldı. Az olan borsa desteği ve likidite kripto paraların performansları için merkezi faktörlerdir ve bu dijital varlıklardan bazıları ABD Güvenlik Yasası sebebi ile piyasalarını kaybettiler. Yeni araştırmalara göre Ethereum Blockchain’inde çalışan token’ların belli bir piyasaya sahip ancak fiyatları ve hacimleri oldukça değişkenlik gösteriyor.

Token Analyst verilerine dayanarak hazırlanan son Longhash analizi, en iyi ERC-20 tokenlerinin güçlü ve zayıf yönlerini ortaya koyuyor. Bu analizde yer alan bilgiler kesin olmamakla birlikte, kripto ağı ne kadar aktif olursa token fiyatları da o derece yüksek oluyor. Bu ağların en aktif olduğu zamanı tahmin etmek, kazanç getirebilecek bir yöntem olarak önümüze geliyor. Şu anda OmiseGo (OMG) ve Basic Attention Token (BAT) gibi Ethereum türevi tokenler diğer varlıklara kıyasla piyasada daha fazla etkinlik gösteriyor. Ancak istatistiklere baktığımızda, Augur, Golem, Status ve Bancor gibi varlıkların da piyasadaki varlıklarını halen sürdürdüğü görülüyor.

Oldukça aktif ERC-20 token’lerinin çoğu 2017 ve 2018 yılında yaşanan ICO patlamasından sonra ortaya çıktı. Longhash analizine göre, token’ler fiyat ve hacim konusunda oldukça değişkenlik gösteriyorlar ancak genel görüntü bakımından Pazar günleri çoğu token için oldukça durgun geçiyor. Hafta ortası ise token’lerin hem hacimlerinde hem de fiyatlarında muhtemel artışlar gözleniyor. Bu durum Bitcoin’in (BTC) genellikle hafta sonu yaşadığı hareketlenme davranışına biraz ters düşüyor. Hazırda bulunan bu token’lerin 2020 yılı içerisindeki davranışları ise diğer kripto paraların son zamanlarda yaşadığı yükselişlere bakarak oldukça garip. Çünkü potansiyel zirvelerinden oldukça düşük seviyedeler. Herkes tarafından bir gerçek olan Bitcoin’in (BTC) piyasa hakimiyeti düştükçe, alternatif varlıklar kısa vadeli kazançlar için nispeten daha cazip hale gelebilirler. Bunun sonucunda da Ethereum tabanlı token’ların fiyatlarında artışlar görülebilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.