Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,830.82
-556.07
Ethereum
$3,521.60
-51.23
Litecoin
$93.13
-3.24
DigitalCash
$37.97
-0.94
Monero
$135.47
-3.06
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$31.84
-0.52
Dogecoin
$0.21
+0.01

Dubai Merkezli Bu Şirket Bitcoin, Ethereum ve Tether Ödemelerini Kabul Ediyor

0 400

Dubai Merkezli Bu Şirket Bitcoin, Ethereum ve Tether Ödemelerini Kabul Ediyor

Dubai hükümetine ait serbest bölge ve onshore lisansları veren bir kuruluş olan Kiklabb, ücretlerin ödenmesi için Bitcoin, Ethereum ve Tether kabul etmeye başladı. Kiklabb CEO’su Tasawar Ulhaq, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

“KİKLABB TOPLULUĞUNUN BLOCKCHAİN VE FİNTECH SEKTÖRLERİNDEKİ BİRKAÇ MÜŞTERİYLE KRİPTO PARA BİRİMİNE İLGİNİN ARTTIĞINI GÖRDÜK. YANİ BİTCOİN, ETHEREUM VE TETHER’İ TANIMAMIZ GERÇEKTEN AN MESELESİYDİ. KRİPTO PARA BİRİMLERİ GELECEĞİN ÖDEME YÖNTEMİDİR.”

Kiklaabb, çalışma alanlarının yanı sıra ikamet vizeleri ve diğer iş hizmetlerini de kolaylaştıran bir şirket. Ulhaq, “Duba’ye girişi araştıran kripto para birimi sektöründeki yüksek profilli oyuncularla görüşüyoruz. Ek olarak eğitim, sağlık ve gıda teknolojisi alanlarındaki girişimlerle birlikte çalışan akıllı sözleşmeler, blockchain ve özel sermaye ile ilişkili güçlü bir yerel ve uluslararası şirket topluluğuna sahibiz,” ifadelerini kullandı.

Ülkede yürütülen çok sayıda projeyle en az 2018’den beri blockchain teknolojisini araştırıyorlar. Bununla birlikte, Dubai’de kaç kişinin Bitcoin veya Ethereum tuttuğu; krallığın hazinesinin kripto varlıkları ile çeşitlenip çeşitlenmeyeceği net değil. Ancak hükümetle ilgili işlevlerde kripto para birimlerini kabul etmeleri açısından bölgede bir ilk yaşandı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.